VVS i Aars

  • Få gratis 3 velegnede tilbud på vvs arbejde i Aars
  • Spar op til 20% på godkendt vvs fagmand i Aars
  • Billig VVS mand - Tilbud fra erfarne fagfolk


Få 3 tilbud

Modtag 3 gode tilbud fra billige blikkenslagere i Aars

3. august 2017. Beskriv din VVS opgave i Aars, som du ønsker at modtage tilbud på. Det kan være alt fra nyt badeværelse til udskiftning af et gammelt oliefyr. VVS montørerne kommer overalt og udfører alt. De 3 mest egnede VVS mænd fra Aars, får lov at byde på din VVS opgave.
Hvis der er en konstant susen i vandrørene, kan det være, fordi der er en utæthed på en installation. En nem måde at checke vandinstallationen på er ved at lukke for alle steder, hvor der bruges vand, og sikre sig, at ingen toiletter løber.
Derefter ser man på vandmåleren: Hvis den ikke står stille, er der utætheder. Pletter på et ellers tørt kældergulv kan også være et tegn på utætte vandrør i gulvet.

Undgå unødvendigt vandforbrug

Vandinstallationer skal udformes således, at unødvendigt vandforbrug undgås. Vejledningen til dette generelle krav vedrører skyllevandsmængder til WC'er og urinaler. Specielt anføres for WC'er, at skyllevandsmængden ikke bør vælges lavere end 6 liter.
Medmindre WC´et er beregnet og VA-godkendt til en mindre vandmængde. Desuden skal de tilsluttede afløbsledninger være udført specielt med henblik på, at de tilsluttede WC´er har lille skyllevandsmængde.
Utætte ledninger og samlinger er en af de væsentligste årsager til vandspild, og især for ledninger i jord gælder det, at skaderne kan være svære at konstatere og lokalisere. Forholdene omkring korrosion og korrosionsbeskyttelse i brugsvandsanlæg er, som det fremgår af foranstående, ganske komplicerede.

Spar tid og penge på kompetent VVS arbejde

Erfarne VVS installatører fra Aars håndterer en lang række forskellige komplicerede vvs opgaver fx.:
  • Lækagesøgning
  • Misfarvning
  • Ressourceforbrug
  • Sikkerhedsventiler
  • Turbulent strømning

Få 3 tilbud


Eksempler på vvs i 9600 Aars
Nyrup Smeden
Nyrupvej 27
9600 Aars
CVR: 21063606
Hjemmeside
Ole's Smedeforretning
Løgstørvej 117, Haubro
9600 Aars
CVR: 32271561
Hjemmeside
Hornum Agri Service
Evaholmvej 40, Hornum
9600 Aars
CVR: 35373381
Hjemmeside