VVS Aalborg

  • Få gratis 3 reelle tilbud på vvs i Aalborg
  • Spar 18% på solid vvs mand i Aalborg
  • VVS - Her sparer du tid og penge

Få 3 VVS tilbud

VVS Aalborg. Få 3 gratis tilbud på VVS-arbejde

7. maj 2018. Beskriv din VVS opgave i skemaet på under fem min. Her på 3vvstilbud.dk finder vi 3 velegnede og billige VVS installatører i Aalborg, hvis kompetencer opfylder dine ønsker og krav. I løbet af nogle dage tager de udvalgte VVS mænd kontakt til dig med hver deres spændende VVS tilbud.
En afløbskobling er et stykke afløbsrør med udvendigt gevind, omløber og tætningsroset. Til brug for skeletvægge har afløbskoblingen tillige påsvejst flange. Omløber og tætningsroset er begge forsynet med O-ringe, som ved sammenskruning med rørstykket tætner mod afløbsrør og vægoverflade.
Armeringsbånd er bånd til strimling/armering af pladesamlinger, overgange mellem gulv og væg mv. i forbindelse med påføring af vandtætningsmembran. Båndene er oftest ca. 100 mm brede og udført af væv, der kan være gummibelagt.

Rust i emaljerede varmtvandsbeholdere

l en emaljeret vandbeholder skal man altid indsættes en anode, som virker som katodisk beskyttelse, da beholderens emalje ofte ikke er poretæt. l vandbeholdere, der er overfladebehandlet med kunststof, vil en anode - afhængigt af hvilket kunststof, der er anvendt - kunne ødelægge kunststoffet.
Der bør derfor ikke indsættes anoder i sådanne beholdere. Da der er risiko for gennemtæringer ved fejlsteder, stilles der ved VA-godkendelsen af kunststofbelagte beholdere meget store krav til belægningens tæthed.
Ved katodisk beskyttelse med elektrolyseanlæg monterer man en anode udført af aluminium i vandbeholderen, og der tilføres en jævnspænding fra en ensretter. Der vil ellers vil være forøget risiko for gennemtæring af stålbeholderen ved fejlsteder (porer) i overfladebehandlingen.

Genvejen til den bedste VVS oplevelse

Hele Aalborg kommune er omfattet af vores netværk af skrappe VVS firmaer:
  • Hasseris
  • Store Ejstrup
  • Storvorde
  • Nibe
  • Kongerslev

Få 3 VVS tilbud


Eksempler på vvs i 9000 Aalborg

VarmeserviceDanmark
Ryesgade 34
9000 Aalborg
CVR: 26098874
Hjemmeside
Aalborg VVS-Service A/S
Østerbro 103
9000 Aalborg
CVR: 86830612
Hjemmeside
Hasseris Tag og Facade ApS
Lindskovvej 14
9000 Aalborg
CVR: 31280400
Hjemmeside