VVS Aabenraa

  • Få 3 gratis eftertragtede tilbud på vvs i Aabenraa
  • Spar 33% på grundig vvs fagmand i Aabenraa
  • VVS - Modtag gratis tilbud fra lokale firmaer

Få 3 VVS tilbud

VVS Aabenraa - Få 2-3 tilbud på solidt VVS-arbejde

1. juli 2018. Prisforskellene på VVS mænd i Aabenraa kan være store. Prisen kan ofte være helt tilfældig. Det er derfor altid en god idé at få 3 separate tilbud fra forskellige VVS Aabenraa fagfolk inden du beslutter dig for, hvem du vil vælge. Så kan du vælge det billigste eller det mest omfattende.
Badeværelset kan varmes op af enten el-varme eller centralvarme eller en kombination af begge dele. Det mest normale er en radiator anbragt under vinduet af hensyn til kuldenedfaldet fra den kolde rude, men gulvvarme bliver mere og mere udbredt, giver et behageligt indeklima og forhindrer, at gulvet bliver jordslået.
Er der centralvarme i boligen, kan man med fordel kombinere el-varme og centralvarme i gulvet, hvor el-varmen så bruges om sommeren, hvor der kan være lukket for centralvarmeanlægget. Det optimale er både radiator og gulvvarme. Radiatoren er til opvarmning af rummet. Gulvvarmen skal give gulvet en konstant og behagelig temperatur.

Dimensionere af anlæg for varmtvandsproduktion

Normens krav er ret løst formuleret- som det må være tilfældet ved en norm baseret på funktionskrav - men der findes erfaringsmateriale og beregningsmetoder, som giver en nogenlunde dækning af de fleste opgaver.
Det er imidlertid ikke problemfrit, at dimensionere et anlæg for varmtvandsproduktion. Det kan således være vanskeligt at opgøre behovet for varmt vand. Lettest er det hvor det f.eks. drejer sig om en kendt fabrikationsproces eller ved større boligbyggeri.
Her kan man påregne en vis udjævning i samtidigheden af de individuelle forbrug, og hvor man har et stort erfaringsmateriale. Det er sværere ved anlæg, hvor de enkelte familiers brugsmønster spiller ind; her bør brugerne være med til at formulere behovet.

Erfarne VVS håndværkere i Aabenraa

Professionelle vvs firmaer i Aabenraa kommune dækker hele kommunen fra nord til syd:
  • Frøslev
  • Hovslund
  • Store Jyndevad
  • Genner
  • Hjortkær

Få 3 VVS tilbud


Eksempler på vvs i 6200 Aabenraa

Fredslund VVS
Avntoftvej 35, Søgaard
6200 Aabenraa
CVR: 29663351
Hjemmeside
Aabenraa VVS A/S
Dimen 49
6200 Aabenraa
CVR: 17466100
Hjemmeside
Math. Hendes eftf.
Søstvej 21
6200 Aabenraa
CVR: 25781686
Hjemmeside