VVS i Østerbro

  • Få gratis 3 seriøse tilbud på vvs arbejde i Østerbro
  • Spar op til 25% på faguddannet vvs fagmand i Østerbro
  • Billig VVS mand - Modtag gratis 3 skarpe tilbud her

Få 3 VVS tilbud

VVS Østerbro - Få 3 tilbud på VVS-service - Gratis

14. januar 2018. Her på 3vvstilbud.dk kan vi skaffe dig et rigtig godt tilbud på din VVS opgave. Vi leverer dig tre 100% gratis og uforpligtende VVS tilbud som du kan studere i ro og mag. Inden vi kan sende dig konkrete tilbud, har vores samarbejdspartnere på Østerbro dog brug for at vide mere om opgaven.
De 3 udvalgte VVS installatører på Østerbro kontakter dig med henblik på at aftale en dag, hvor I kort kan diskutere opgaven sammen. Når der skal udføres en kompleks VVS opgave, anbefaler vi, at få en professionel gennemgang af dit faktiske behov.
Søger du en effektiv og troværdig VVS Østerbro installatør, som er fleksibel i forhold til dine ønsker? Så er 3vvstilbud.dk det helt rigtige valg. Her for du nemlig - helt gratis - 3 tilbud. Hvadenten du som privat, erhverv eller boligforening har brug for VVS service, står vores godkendte partnere til rådighed året rundt.

Et væghængt toilet med skjult cisterne

De væghængte systemer er yderst støjsvage. Cisternen er tillige isoleret mod kondens udenpå. I modsætning til kombinationstoiletterne, der ofte driver af vand, når luftfugtigheden i rummet er høj.
Blandt de firmaer, der leverer systemerne, er Geberit, der har fire forskellige cisterne-typer, som dækker alle de situationer, hvor cisternen ønskes indbygget i væggen. Eller hvor man ønsker at skjule den i baderumsmøblerne. De nødvendige afløbsrør og bolte til ophæng følger med.
Dansani fremstiller baderumsmøbler, og de har bl.a. et specielt toiletmodul med indbygget cisterne og toiletophæng fra Geberit. Toiletmodulet fås med forskellige fronter, der passer til firmaets øvrige baderumsmøbler, men toiletmodulet kan også bruges alene. I højde, bredde og dybde måler det 86 x 60 x 31 centimeter.

Spar tid på vores gratis service

VVS erhvervet er et temmelig komplekst erhverv. Se her fem eksempler på emner som VVS-folk arbejder med:
  • Fristrømssædeventil
  • Genopvarmningstid
  • Kaloriemåling
  • Koteangivelse
  • lndvindingsanlæg

Få 3 VVS tilbud


Eksempler på vvs i 2100 Østerbro
Jagtvejens VVS ApS
Jagtvejen 167
2100 København Ø
CVR: 28516061
Hjemmeside
H.U.S. ApS
Ragnagade 20
2100 København Ø
CVR: 35051740
Hjemmeside
Broernes VVS ApS
Korsørgade 21
2100 København Ø
CVR: 33865333
Hjemmeside