VVS Østerbro

  • Få gratis 3 lokale tilbud på vvs i Østerbro
  • Spar 18% på certificeret vvs mand i Østerbro
  • VVS - Spar meget tid på din opgave

Få 3 VVS tilbud

VVS Østerbro - Få 3 tilbud på VVS-service - Gratis

22. juli 2018. Her på 3vvstilbud.dk kan vi skaffe dig et rigtig godt tilbud på din VVS opgave. Vi leverer dig tre 100% gratis og uforpligtende VVS tilbud som du kan studere i ro og mag. Inden vi kan sende dig konkrete tilbud, har vores samarbejdspartnere på Østerbro dog brug for at vide mere om opgaven.
De 3 udvalgte VVS installatører på Østerbro kontakter dig med henblik på at aftale en dag, hvor I kort kan diskutere opgaven sammen. Når der skal udføres en kompleks VVS opgave, anbefaler vi, at få en professionel gennemgang af dit faktiske behov.
Søger du en effektiv og troværdig VVS Østerbro installatør, som er fleksibel i forhold til dine ønsker? Så er 3vvstilbud.dk det helt rigtige valg. Her for du nemlig - helt gratis - 3 tilbud. Hvadenten du som privat, erhverv eller boligforening har brug for VVS service, står vores godkendte partnere til rådighed året rundt.

Et væghængt toilet med skjult cisterne

De væghængte systemer er yderst støjsvage. Cisternen er tillige isoleret mod kondens udenpå. I modsætning til kombinationstoiletterne, der ofte driver af vand, når luftfugtigheden i rummet er høj.
Blandt de firmaer, der leverer systemerne, er Geberit, der har fire forskellige cisterne-typer, som dækker alle de situationer, hvor cisternen ønskes indbygget i væggen. Eller hvor man ønsker at skjule den i baderumsmøblerne. De nødvendige afløbsrør og bolte til ophæng følger med.
Dansani fremstiller baderumsmøbler, og de har bl.a. et specielt toiletmodul med indbygget cisterne og toiletophæng fra Geberit. Toiletmodulet fås med forskellige fronter, der passer til firmaets øvrige baderumsmøbler, men toiletmodulet kan også bruges alene. I højde, bredde og dybde måler det 86 x 60 x 31 centimeter.

Spar tid på vores gratis service

VVS erhvervet er et temmelig komplekst erhverv. Se her fem eksempler på emner som VVS-folk arbejder med:
  • Fristrømssædeventil
  • Genopvarmningstid
  • Kaloriemåling
  • Koteangivelse
  • lndvindingsanlæg

Få 3 VVS tilbud


Eksempler på vvs i 2100 Østerbro

Nydahl VVS ApS
Fåborggade 1
2100 København Ø
CVR: 34581762
Hjemmeside
TH. Hansen's Eftf. ApS
Slagelsegade 11
2100 København Ø
CVR: 44780615
Hjemmeside
JC VVS Teknik ApS
Strandvejen 61
2100 København Ø
CVR: 35048073
Hjemmeside