VVS i Ølstykke

  • Få 3 gratis konkurrencedygtige tilbud på vvs arbejde i Ølstykke
  • Spar op til 40% på faglærd vvs mand i Ølstykke
  • Billig VVS mand - Vi sender din opgave i udbud

Få 3 VVS tilbud

VVS installatør i Ølstykke? Få gratis 3 tilbud i dag

23. november 2017. Har du brug for en grundig VVS installatør til at klare din VVS opgave, står VVS montørerne i Ølstykke klar. Hvis du opretter din VVS opgave her på siden, så lægger vi dig i forbindelse med de bedste VVS´ere i Ølstykke. De kigger gerne forbi til en uforpligtende snak om et godt tilbud.
For lav varmtvandstemperatur kan f.eks. skyldes utilstrækkelig kapacitet i anlægget for produktion af varmt vand eller utilsigtet opblanding med koldt vand. Utilstrækkelig kapacitet kan skyldes bakterievækst på eller tilkalkning af varmeflader, og disse bør derfor inspiceres og renses, hvis det er nødvendigt.
Den utilstrækkelige kapacitet kan også skyldes et ændret forbrugsmønster, eller at en udvidelse af installationen er foretaget uden en nødvendig ændring af anlægget for varmtvandsproduktion. For lav varmtvandstemperatur kan skyldes en utilsigtet opblanding med koldt vand.

Selvlukkende armaturer

Selvlukkende armaturer findes til flere formål, f.eks. køkkenvask, håndvask, urinal og bruser, og de findes både som tapventiler og som blandearmaturer. Nogle selvlukkende tapventiler giver mulighed for indstilling af åbningstiden inden for et givet interval, f.eks. fra 6 til 120 sekunder.
Et blandearmatur består i princippet af to tapventiler (f.eks. sædeventiler eller keramiske ventiler) med fælles udløb. De kan være forsynet med omstilling mellem flere udløb. Der skelnes mellem manuelt styrede blandearmaturer og automatisk styrede blandearmaturer.
Nogle armaturer med flere udløb har indbyggede tilbagestrømningssikringer. Den sikring kan være en automatisk tilbagestilling til det udløb, der ikke kræver sikring mod tilbagesugning, når armaturet lukkes. Dette er specielt tilfældet for armaturer med omskiftning mellem kar og håndbruser og ved bidet-armaturer.

Modtag 3 tilbud fra godkendte VVS fagmænd

Professionelle vvs folk fra Ølstykke assisterer kunder med mange forskellige slags opgaver:
  • Beskyttelsesrør
  • Diffusion
  • Forenklet dimensionering
  • Godkendelse af gasvandvarmere
  • Kobberrør

Få 3 VVS tilbud


Eksempler på vvs i 3650 Ølstykke
Rømer VVS
Runevej 17
3650 Ølstykke
CVR: 33855206
Hjemmeside
LBS VVS Entreprise
Niels Olsens Vej 3
3650 Ølstykke
CVR: 33120680
Hjemmeside
Vesi VVS
Kornvænget 86
3650 Ølstykke
CVR: 30414152
Hjemmeside