Blikkenslager i Vojens

  • Få 3 gratis tilbud fra blikkenslagere i Vojens
  • Udfyld skemaet på under 3 minutter
  • Spar op til 15% på en grundig blikkenslager

Få 3 Blikkenslager tilbud

Konkurrencedygtige priser i Vojens

23. november 2017. Et professionelt blikkenslager arbejde kræver håndelag og de rigtige hjælpemidler. Som faguddannede ved blikkenslagerene, hvad der skal til. Deres holdning til godt håndværk er kundernes bedste garanti for godt arbejde. Læg dertil at de er stolte af deres fag. Det giver de bedste resultater for alle parter.
Det er altid fornuftigt at holde en god tone også når det gælder et VVS-arbejde. På den måde får du det bedste og mest gnidningsfrie forhold til den blikkenslager, der møder op for at udføre din opgave. Rutinerede håndværkere står således klar til at påtage sig din blikkenslageropgave i Vojens.
Da der er fri prisdannelse og komkurrence for blikkenslagere i Danmark, vil du opleve, at der kan være store prisforskelle på blikkenslagertilbud i Vojens, og du kan derfor nemt risikere at betale for meget. Benyt dig derfor af vores gratis service og på den måde sikre dig, at du ikke kommer til at betale for meget.

Korrekt montering af plast tagrender

Rendejernene skal monteres med maks. 60 cm afstand, og de yderste jern bør sidde 15 cm fra vindskeden. Tagrenden skal have et lille jævnt fald på mindst 2 cm pr. 10 meter hen mod nedløbsrøret. Desuden skal rendejernene være bukket, så rendens forkant ligger ca. 2 mm lavere end bagkanten.
Derved undgås, at vand fra kraftigt regnvejr eller forstoppelse af tagrenden løber ned ad muren. Til afkortning og tilpasning af tagrender og nedløbsrør anvendes en fintandet sav eller nedstryger. Brug en skærekasse for at få lige og rene snit.
Efter tilskæring fjernes graterne med ståluld. Under samlingen må der ikke benyttes lim de steder, hvor render og rør skal kunne ekspandere. Nedløbsrør må - på grund af ekspansion - ikke monteres i længere stykker end 3 meter. Skal det være længere, må der mellem dets to rørstykker indskydes en rørsamlemuffe uden limning.

Vandmålere af forskellig type

Vandmålere er under hastig udvikling, så der kan hurtigt ske ændringer i forhold til det skrevne. For typer, der ikke er beskrevet i det efterfølgende, henvises der til fabrikanternes materialer. Der skelnes mellem følgende grundtyper:
  • Vingehjulsmålere
  • Volumenmålere
  • Woltmanmålere
  • Kombinationsmålere
  • Magnetisk induktive målere

Få 3 Blikkenslager tilbud


Eksempler på blikkenslager i 6500 Vojens
Bruhn VVS & Blik
Dybdalvej 4
6500 Vojens
CVR: 26017475
Hjemmeside
Styding VVS ApS
Tingvejen 30 N
6500 Vojens
CVR: 67143817
Hjemmeside
VVS Søberg A/S
Lysbjergvej 6
6500 Vojens
CVR: 25485548
Hjemmeside