Blikkenslager Videbæk

  • Bestil gratis 2-3 tilbud fra blikkenslagere i Videbæk
  • Udfyld formularen online på kun syv min.
  • Spar nemt 15% på en fleksibel blikkenslager

Få 3 Blikkenslager tilbud

Blikkenslager Videbæk ➡ Bestil 3 tilbud på VVS-arbejde

5. juli 2018. Få 3 billige tilbud på blikkenslagerarbejde i Videbæk. Opret din blikkenslageropgave i skemaet online på mindre end 8 minutter og send den ind til os. Vi påtager os at finde 3 dygtige blikkenslagere Videbæk, som hver får lov at levere et attraktivt blikkenslagertilbud til dig - nemt, gratis og uforpligtende.
Indtast din opgave i skemaet online. Når du har indsendt opgaven, er det blot at afvente, at de første spændende henvendelser indløber - ofte allerede samme dag. Blikkenslagere i Videbæk sliber over hele Vestjylland - og gerne i resten af Jylland, hvis det er aktuelt?
Vores store gruppe af blikkenslagere har alle mange års erfaring i blikkenslagerfaget. De har som følge deraf lang erfaring med at løse netop din type opgaver. Undgå de grønne uerfarne blikkenslagere og vælg i stedet en fra Videbæk, som er kompetent til at løse din opgave med det ønskede resultat til følge.

Norm for afløbsinstallationer, DS 432

Armaturer skal være i overensstemmelse med bygningsreglementets kapitel 8 Stk. 7. Alle armaturer skal tilsluttes afløbsinstallationen over en vandlås. Vandlåsens opgave er at tilbageholde kloakluften, så den ikke trænger ind i bygningen. Vandlåsen skal være udformet på en sådan måde, at vandlukket ikke brydes.
Der er risiko for at vandlukket kan brydes ved enten selvudsugning eller gensidig udsugning. Selvudsugning er et fænomen, hvor vandlåsen tømmer sig selv ved hævertvirkning. Selvudsugning forekommer praktisk taget kun på mindre vandlåse.
Gensidig udsugning forekommer ved for store trykvariationer i afløbssystemet. For at sikre at udsugning ikke kan forekomme, skal vandlukkets højde være mindst 50 mm for vandlåse, anvendt i bygninger, og mindst 70 mm for vandlåse anvendt i jord.

Udfyld skemaet på mindre end 3 minutter

Oversigt med eksempler på områder som dygtige blikkenslagere i Videbæk arbejder med:
  • Almindelig VVS-vedligeholdelse
  • Eftersyn af gulvvarme
  • Inddækninger
  • Montering af fastbrænselfyr
  • Service af varmepumper

Få 3 Blikkenslager tilbud


Eksempler på blikkenslager i 6920 Videbæk

VVS Centret A/S
Østeralle 1
6920 Videbæk
CVR: 29809860
Hjemmeside
Videbæk VVS ApS
Midtgårdsvej 6
6920 Videbæk
CVR: 21862797
Hjemmeside
Midtjysk Varmeservice
Hølletvej 2
6920 Videbæk
CVR: 25860608
Hjemmeside