Blikkenslager i Viby

  • Få 3 gratis tilbud fra blikkenslagere i Viby
  • Udfyld formularen online på under 5 minutter
  • Spar op til 25% på en energisk blikkenslager


Få 3 tilbud

Genvejen til en god blikkenslager i Viby

3. august 2017. Har du brug for hjælp til en blikkenslageropgave så er du kommet til det rette sted. Her kan du hurtigt og nemt få 3 tilbud fra professionelle blikkenslagere i Viby, som gerne vil løse din opgave - uanset om det bare drejer sig om en vandhane eller en nybygning.
Du udfylder blot skemaet online på 3 minutter og fortæller, hvad du ønsker VVS service til. I løbet af et par dage modtager du tilbud på opgaven fra 3 kvalificerede blikkenslagere i Viby. Blikkenslagerne er klar over, at de er i konkurrence med andre så du får de skarpeste blikkenslagertilbud.
Du kan selv vælge, hvilket tilbud du vil gøre brug af og er der ingen af tilbuddene, der er gode nok, så er du velkommen til at sige nej tak til alle 3 tilbud. Det er gratis og uforpligtende så det kan næsten ikke blive nemmere. Benyt vores gratis tjeneste i Viby i dag!

Et vandtæt badeværelser

Væggene uden for vådzonen kan på overvæg eller til sokkelfliser være beklædt med pvc, eller de kan være forsynet med en egnet malebehandling. Der er boret huller for rørene. Rørene er forsynet med brand-, vand- og lydtætte bøsninger. Utætheder ved ledningsbrud og udsivende vand viser sig synligt via et melderør, der er ført til kælderen.
Gulvet er tætnet med et flydende vandtæt lag, der er ført op ad rør og indervægge til gulvkoten på naborum. Der er udført inspektionslem på 600 x 600 mm i væggen over håndvasken. Skaktvæggen mod naborum er udført af gipsplader dels af lydmæssige hensyn, og dels for at væggen forholdsvis let kan nedbrydes i tilfælde af lækage.
Vand-, varme-, ventilations-, afløbs- og el-installationerne er udført i samarbejde med andre involverede håndværkere. Udførelsesprocessen kræver en god koordination mellem de forskellige faggrupper.

Hvornår har du brug for en håndværker?

VVS erhvervet er et af de mest komplekse erhverv i Danmark. Se her 5 eksempler på emner som blikkenslagere arbejder med:
  • Blikkenslagerarbejde
  • Eftersyn af varmepumper
  • Gulvvarmeservice
  • Installation af træpillefyr
  • montering af tagrender

Få 3 tilbud


Eksempler på blikkenslager i 4130 Viby
JFE A/S
Grønningen 4
4130 Viby Sjælland
CVR: 74760716
Hjemmeside
Viby Varmeteknik
Mågevej 3
4130 Viby Sjælland
CVR: 17808737
Hjemmeside
Blikbo Blikenslager
Lindevej 9
4130 Viby Sjælland
CVR: 37056219
Hjemmeside