Blikkenslager i Viborg

  • Få gratis 3 tilbud fra blikkenslagere i Viborg
  • Udfyld skemaet online på under 5 minutter
  • Spar op til 15% på en professionel blikkenslager


Få 3 tilbud

De helt rigtige blikkenslagerfirmaer i Viborg

3. august 2017. Leder du efter en blikkenslager i Viborg? Her på 3vvstilbud.dk får du gratis og hurtigt to-tre godkendte tilbud fra kompetente blikkenslagere i Viborg, der gerne vil påtage sig at løse din blikkenslageropgave. Der er uanset hvilken type opgave, der drejer sig om.
Det eneste du skal gøre, er at udfylde skemaet online på kun 5 min og fortælle, hvad din opgave går ud på. I løbet af maksimalt tre dage, får du tre perfekte blikkenslagertilbud fra op til 3 dygtige og billige blikkenslagere i Viborg, som du frit kan vælge mellem.
Blikkenslagerne konkurrerer om din opgave og derfor får du det optimale sammenligningsgrundlag og de bedste priser. Du kan spare op til 25 procent i forhold til den pris, du kan få, såfremt du selv skulle ud og finde priser hos forskellige blikkenslagere i Viborg.

Alternativer til blytækte tage

Ved nybyggeri i dag må bly vige for andre materialer og der er da også kommet praktisk anvendelige alternativer. Der føres ikke kontrol med denne toksiske trussel. Man skal ikke have blycertifikat eller lignende, og private kan således uden videre købe bly til reparationer af inddækninger.
Som hovedregel bør man dog overlade arbejdet med reparation af inddækninger til en blikkenslager. Arbejdet kan være fagligt krævende ud over de fleste amatørers formåen.
Der skal måske loddes med gasbrænder eller sammenfalses plader og man kan være tvunget til at færdes og opholde sig i en udsat position højt til vejrs. Desuden er viden om forskellige metallers brugbarhed sammen helt nødvendig for at undgå galvanisk tæring.

Lad godkendte firmaer løse din opgave

Viborg blikkenslagerfirmaer udfører blikkenslagerarbejde i hele kommunen f.eks.:
  • Asmind
  • Mammen
  • Rødkærsbro
  • Sparkær
  • Lægstrup

Få 3 tilbud


Eksempler på blikkenslager i 8800 Viborg
Overlund VVS ApS
Odshøjvej 118
8800 Viborg
CVR: 26028086
Hjemmeside
VVS Mesteren
Kildebakken 44
8800 Viborg
CVR: 27840299
Hjemmeside
Thomsen VVS
Bysvalevej 26
8800 Viborg
CVR: 12802501
Hjemmeside