Blikkenslager Vesterbro

  • Få gratis 3 tilbud fra blikkenslagere i Vesterbro
  • Udfyld formularen online på kun 5 minutter
  • Spar let 22% på en troværdig blikkenslager

Få 3 Blikkenslager tilbud

Få gratis 3 friske blikkenslager Vesterbro tilbud

7. maj 2018. Her bestiller du nemt og hurtigt tre konkrete tilbud fra godkendte blikkenslagere på Vesterbro. Spar tid og penge og lad os gøre arbejdet med at indhente blikkenslagertilbud på en certificerede blikkenslager Vesterbro - eller andre steder i Hovedstaden.
Du får udelukkende tilbud fra i forvejen godkendte blikkenslagere, så du undgår dyre overraskelser. Firmaerne er udmærket klar over, at de er i budkrig med andre blikkenslagere, så derfor giver de dig nogle virkelig stærke tilbud.
Vores tilknyttede blikkenslagere omfatter flere hundrede blikkenslagere landet over. Dette betyder, at vi kan imødekomme alle typer af opgaver - uanset om det er en simpel opgave som for eks. bare en pakning eller det er nye tagrender til en hel ejerforening på Vesterbro, så har vi firmaerne.

Vådzoner i boligen

I Bygningsreglementet er det sat som mål, at vådzonen skal kunne modstå en brugsbelastning på 6-8 daglige bade uden aftørring efter hvert bad. Vægge og gulv skal være så robuste, at mekaniske påvirkninger og rengøringsmidler ikke forringer funktionen.
Vådzonen skal være så tæt, at fugt ikke ophobes i gulv og vægge. I de tunge badeværelser er et af midlerne til at sikre dette, at gulvet støbes af beton og forsynes med opkanter, der danner fundament for væggene. Væggene udføres af tegl eller forstøbte elementer på disse opkanter.
Gulv og vægge vandtætnes og henholdsvis belægges med klinker og beklædes med fliser. Det vandtætte lag lægges så nær overfladen som muligt. Brusepladsen skal være mindst 800 x 800 mm - gerne større.

Dygtige fagfolk står klar til din opgave

Her er en liste med eksempler på områder som en blikkenslager på Vesterbro kan hjælpe med:
  • Afdækning af altaner
  • Bad og sanitet
  • Ejendomsservice
  • Faldrørsrensning
  • Installation af armaturer

Få 3 Blikkenslager tilbud


Eksempler på blikkenslager i 1650 Vesterbro

Kehling VVS ApS
Vesterbrogade 6 D
1620 København V
CVR: 28514417
Hjemmeside