Blikkenslager Vesterbro

  • Bestil 2-3 gratis tilbud på blikkenslagere i Vesterbro
  • Udfyld onlineskemaet på bare syv min.
  • Spar let 22% på en godkendt blikkenslager

Få 3 Blikkenslager tilbud

Få gratis 3 friske blikkenslager Vesterbro tilbud

2. juli 2018. Her på 3vvstilbud.dk bestiller du nemt og hurtigt tre konkrete tilbud fra godkendte blikkenslagere på Vesterbro. Spar både tid og mange penge, og lad os skaffe dig blikkenslagertilbud på en certificerede blikkenslager Vesterbro - eller andre steder i Hovedstaden.
Du får udelukkende tilbud fra allerede godkendte blikkenslagere og dermed undgår du dyre overraskelser, hvis du anvender en af de mere tvivlsomme folk i branchen. Firmaerne er helt klar over, at de er i budkrig med andre lokale blikkenslagere på Vesterbro, så derfor giver de dig nogle virkelig stærke tilbud.
Vores tilknyttede blikkenslagere omfatter flere hundrede blikkenslagere landet over. Dette betyder, at vi kan imødekomme alle typer af opgaver - uanset om det er en simpel opgave som for eks. bare en pakning eller det er nye tagrender til en hel ejerforening på Vesterbro, så har vi firmaerne.

Vådzoner i boligen

I Bygningsreglementet er det sat som mål, at vådzonen skal kunne modstå en brugsbelastning på 6-8 daglige bade uden aftørring efter hvert bad. Vægge og gulv skal være så robuste, at mekaniske påvirkninger og rengøringsmidler ikke forringer funktionen.
Vådzonen skal være så tæt, at fugt ikke ophobes i gulv og vægge. I de tunge badeværelser er et af midlerne til at sikre dette, at gulvet støbes af beton og forsynes med opkanter, der danner fundament for væggene. Væggene udføres af tegl eller forstøbte elementer på disse opkanter.
Gulv og vægge vandtætnes og henholdsvis belægges med klinker og beklædes med fliser. Det vandtætte lag lægges så nær overfladen som muligt. Brusepladsen skal være mindst 800 x 800 mm - gerne større.

Dygtige fagfolk står klar til din opgave

Her er en lille liste med et par eksempler på områder, hvor en blikkenslager på Vesterbro kan hjælpe:
  • Afdækning af altaner
  • Bad og sanitet
  • Ejendomsservice
  • Faldrørsrensning
  • Installation af armaturer

Få 3 Blikkenslager tilbud


Eksempler på blikkenslager i 1650 Vesterbro

Kehling VVS ApS
Vesterbrogade 6 D
1620 København V
CVR: 28514417
Hjemmeside