Blikkenslager i Vejle

  • Få 3 gratis tilbud fra blikkenslagere i Vejle
  • Udfyld onlineskemaet på under 5 minutter
  • Spar op til 30% på en erfaren blikkenslager


Få 3 tilbud

En god og billig blikkenslager i Vejle

3. august 2017. Her på websiden kan du hurtigt og 100% uforpligtende få to-tre fleksible tilbud på din blikkenslageropgave i Vejle. Du skal kun indtaste dine ønsker til blikkenslagerfirmaet og trykke på send-knappen. Vi udsender så din blikkenslager opgave til alle vores godkendte blikkenslagere i Vejle området.
De 3 kvalificerede blikkenslagere fra Vejle, som ønsker at afgive et tilbud på din blikkenslageropgave, kontakter dig enten med et konkret blikkenslagertilbud eller med yderligere spørgsmål eller alternative forslag end dem du selv har ønsket.
Du kan selv vælge mellem de indkomne tilbud fra blikkenslagerne fra Vejle og du behøver endda ikke acceptere nogen af dem, hvis du ikke er helt tilfreds med dem - enklere kan det ikke gøres! Indsend din opgave hurtigst mulig - og spar ikke mindre end 22% på blikkenslagerregningen.

Påfyldning af vand på centralvarmeanlægget

Mangler der vand i anlægget, forsvinder varmen i radiatorerne. Den situation kan man sikre sig mod ved at kontrollere trykket og eventuelt efterfylde anlægget et par gange om året. Til påfyldning skal bruges en trykarmeret vandslange med 3/4 tomme forskruninger i begge ender, en fast- eller skiftenøgle og en papegøjetang.
Anlæggets påfyldnings og aftapningsstuds sidder i bunden af kedelenheden. Studsen kan eventuelt være lukket med en sekskantet eller rund og riflet blindprop, som først skal skrues ud.
Efter påfyldning af vand til det rigtige tryk i kedlen, skal alle radiatorerne tømmes for luft, ved at man åbner for deres udluftningsskruer, indtil der kommer vand ud at dem. Derefter vil det oftest være nødvendigt at fylde mere vand på anlægget, til manometeret igen viser det korrekte tryk.

Undgå uprofessionelle firmaer

Her er nogle enkelte eksempler på byer i Vejle kommune, hvor vi også kan tilbyde 3 gode tilbud fra dygtige blikkenslagere:
  • Gårdslev
  • Bindeballe
  • Grejsdalen
  • Gadbjerg
  • Skolding

Få 3 tilbud


Eksempler på blikkenslager i 7100 Vejle
Vejle VVS & Økobyg
Hover Kirkevej 49G
7100 Vejle
CVR: 20167602
Hjemmeside
Højen VVS og Blik
Dalgasvej 5
7100 Vejle
CVR: 27643779
Hjemmeside
Hovmand VVS Teknik ApS
Soldalen 12
7100 Vejle
CVR: 29842337
Hjemmeside