Blikkenslager i Vejle

  • Få gratis 3 tilbud fra blikkenslagere i Vejle
  • Udfyld onlineskemaet på under 5 minutter
  • Spar op til 15% på en kompetent blikkenslager

Få 3 Blikkenslager tilbud

En god og billig blikkenslager i Vejle

23. november 2017. Her på websiden kan du hurtigt og 100% uforpligtende få to-tre fleksible tilbud på din blikkenslageropgave i Vejle. Du skal kun indtaste dine ønsker til blikkenslagerfirmaet og trykke på send-knappen. Vi udsender så din blikkenslager opgave til alle vores godkendte blikkenslagere i Vejle området.
De 3 kvalificerede blikkenslagere fra Vejle, som ønsker at afgive et tilbud på din blikkenslageropgave, kontakter dig enten med et konkret blikkenslagertilbud eller med yderligere spørgsmål eller alternative forslag end dem du selv har ønsket.
Du kan selv vælge mellem de indkomne tilbud fra blikkenslagerne fra Vejle og du behøver endda ikke acceptere nogen af dem, hvis du ikke er helt tilfreds med dem - enklere kan det ikke gøres! Indsend din opgave hurtigst mulig - og spar ikke mindre end 22% på blikkenslagerregningen.

Påfyldning af vand på centralvarmeanlægget

Mangler der vand i anlægget, forsvinder varmen i radiatorerne. Den situation kan man sikre sig mod ved at kontrollere trykket og eventuelt efterfylde anlægget et par gange om året. Til påfyldning skal bruges en trykarmeret vandslange med 3/4 tomme forskruninger i begge ender, en fast- eller skiftenøgle og en papegøjetang.
Anlæggets påfyldnings og aftapningsstuds sidder i bunden af kedelenheden. Studsen kan eventuelt være lukket med en sekskantet eller rund og riflet blindprop, som først skal skrues ud.
Efter påfyldning af vand til det rigtige tryk i kedlen, skal alle radiatorerne tømmes for luft, ved at man åbner for deres udluftningsskruer, indtil der kommer vand ud at dem. Derefter vil det oftest være nødvendigt at fylde mere vand på anlægget, til manometeret igen viser det korrekte tryk.

Undgå uprofessionelle firmaer

Her er nogle enkelte eksempler på byer i Vejle kommune, hvor vi også kan tilbyde 3 gode tilbud fra dygtige blikkenslagere:
  • Gårdslev
  • Bindeballe
  • Grejsdalen
  • Gadbjerg
  • Skolding

Få 3 Blikkenslager tilbud


Eksempler på blikkenslager i 7100 Vejle
Trekantens VVS & Kloak ApS
Vardevej 474
7100 Vejle
CVR: 34616728
Hjemmeside
Vilstrup Blik
Ribe Landevej 493
7100 Vejle
CVR: 14012095
Hjemmeside
C.V. Christensen a-s
Rørhaven 7
7100 Vejle
CVR: 36859318
Hjemmeside