Blikkenslager Vanløse

  • Indhent 3 gratis tilbud fra blikkenslagere i Vanløse
  • Udfyld skemaet online på ca tre minutter
  • Spar let 22% på en dygtig blikkenslager

Få 3 Blikkenslager tilbud

Blikkenslager Vanløse ➔ 3 konkrete VVS-arbejde tilbud

22. juli 2018. Her får du gratis 3 tilbud på din blikkenslageropgave i Vanløse. Uanset om du skal have efterset din radiator eller lagt nyt kobbertag, kan du benytte vores internet portal til at oprette din blikkenslageropgave på. Herefter påtager vi os, at finde de 3 bedst egnede blikkenslagere i Vanløse til netop din opgave.
Vores samarbejdspartnere kommer på hele Sjælland. Har du brug for en dygtig blikkenslager til at klare din blikkenslageropgave, står blikkenslagerne klar. De kigger gerne forbi til en uforpligtende snak om, hvordan blikkenslageropgaven udføres på den bedste og sikreste måde. Få 3 gratis blikkenslager Vanløse tilbud.
Vores samarbejdspartnere i Vanløse har mange års erfaring med VVS-arbejde, og har altid kundens tilfredshed i fokus. Som professionel blikkenslager tilbydes standard VVS-arbejde, men der findes også mulighed for at få hjælp med blikkenslageropgaver af mere speciel eller krævende karakter.

Rørgennemføringer ved vandinstallationer

I henhold til DS 439 skal rørgennemføringer udføres således, at bygningens egenskaber ikke forringes utilladeligt, og at der er tæthed over for fugt, røg og lyd. I vådrum tillades i henhold til Bygningsreglementet ikke lodrette rørgennemføringer i den vandbelastede del af rummet.
Vandrette rørgennemføringer skal udføres således, at der ikke kan trænge fugt ind i den bagvedliggende bygningskonstruktion. Lodrette rørgennemføringer, der placeres i fugtige rum, skal have tætningen placeret 3-5 cm over gulvets overside og have tætning mellem bøsning og bygningsdel.
l rum, hvor der ikke stilles tæthedskrav, udføres normalt kun bøsningsrør uden tætning. Bøsningsrøret bør være af korrosionsbestandigt materiale. Bøsninger på varmtvandsinstallationens fordelingsledninger skal i henhold til DS 439 være isolerede i henhold til isoleringsnormen 5.6.

Benyt kvalitetsprodukter til dit køkken og bad

Vi anbefaler at benytte kvalitetsprodukter fra disse producenter:
  • Cassøe
  • Elektromet
  • Jacuzzi
  • Sideal
  • Villeroy & Boch

Få 3 Blikkenslager tilbud


Eksempler på blikkenslager i 2720 Vanløse

Det Blikkenslageren ApS
Ålekistevej 234
2720 Vanløse
CVR: 29780277
Hjemmeside
John Tengberg A/S
Godhåbsvej 177
2720 Vanløse
CVR: 83091711
Hjemmeside
Hedegaard VVS ApS
Roshagevej 1
2720 Vanløse
CVR: 36896906
Hjemmeside