Blikkenslager Valby

  • Få gratis 3 tilbud fra blikkenslagere i Valby
  • Udfyld onlineskemaet på under 5 min.
  • Spar let 28% på en fleksibel blikkenslager

Få 3 Blikkenslager tilbud

Blikkenslager Valby. Indhent 3 tilbud på VVS-arbejde

7. maj 2018. Hvad koster en blikkenslager i eller i nærheden af Valby? Hvad er den generelle timepris ved et blikkenslagerfirma? Hvordan finder man en erfaren blikkenslager, der samtidig ikke koster kassen? Hvem kan man stole på? Gennemsnits timeprisen for blikkenslagere i Valby er på omkring 450,- kr.
Der forekommer priser helt ned til cirka 300,- kr. i timen men så må man så ikke forvente det bedst udførte resultat. Mange blikkenslagere angiver prisen ud efter arealet i kvadratmeter, der skal beklædes. Her ligger tilbuddene fra cirka 75,- kr til 175,- kr. pr m2. plus materialer. Find ud af, om blikkenslageren benytter sædvanlig timeløn eller pr kvadratmeter når du mødes med blikkenslagerne for første gang. Her kan du ligeledes fornemme om blikkenslageren er pålidelig. Tillid er alfa og omega når det handler om at få udført et kompetent og sikkert blikkenslager Valby arbejde.

Tungt badeværelse i ny bolig

Når der vælges vandtætningssystem, er det vigtigt at vælge materialer, der er forenelige. Samtlige materialer skal derfor vælges inden for det system, der anvises af leverandøren. Udgangspunktet for valg af vandtætningssystem er den type vandtætte lag, der yder den fornødne sikkerhed for tæthed dels i forhold til underlagsmaterialet, og dels i forhold til gulvbelægning og vægbeklædning.
I eksemplet er der valgt et flydende cementbaseret vandtæt lag, der er påført lige under gulvklinkernes klæbelag i hele badeværelset, og lige under vægflisernes klæbelag i vådzonen. Til det valgte vandtætte lag hører hjælpematerialerne primer, tætningsmanchetter og armering for tætning af eventuelle revner og spalter, som sammen med klæber og fugematerialer udgør et samlet vandtætningssystem.

Vi anbefaler at bruge professionelle mærker

Brug helst kvalitetsprodukter i både køkken og badeværelser som f.eks:
  • BWT
  • Grundfos
  • Intra Juvel
  • NeoTherm
  • Termix

Få 3 Blikkenslager tilbud


Eksempler på blikkenslager i 2500 Valby

HG Service A/S
Høffdingsvej 24
2500 Valby
CVR: 27457436
Hjemmeside
Stange & Johnsen VVS ApS
Bykildevej 10
2500 Valby
CVR: 25792602
Hjemmeside
JBC VVS ApS
Værkstedvej 41
2500 Valby
CVR: 35030816
Hjemmeside