Blikkenslager Valby

  • Få gratis 3 tilbud fra blikkenslagere i Valby
  • Udfyld online formularen på mindre 7 min.
  • Spar let 25% på en energisk blikkenslager

Få 3 Blikkenslager tilbud

Blikkenslager Valby. Indhent 3 tilbud på VVS-arbejde

22. juni 2018. Hvad koster en blikkenslager i eller i nærheden af Valby? Hvad er den generelle timepris ved et blikkenslagerfirma? Hvordan finder man en erfaren blikkenslager, der samtidig ikke koster kassen? Hvem kan man stole på? Gennemsnits timeprisen for blikkenslagere i Valby er på omkring 450,- kr.
Der forekommer priser helt ned til cirka 300,- kr. i timen men så må man så ikke forvente det bedst udførte resultat. Mange blikkenslagere angiver prisen ud efter arealet i kvadratmeter, der skal beklædes. Her ligger tilbuddene fra cirka 75,- kr til 175,- kr. pr m2. plus materialer. Find ud af, om blikkenslageren benytter sædvanlig timeløn eller pr kvadratmeter når du mødes med blikkenslagerne for første gang. Her kan du ligeledes fornemme om blikkenslageren er pålidelig. Tillid er alfa og omega når det handler om at få udført et kompetent og sikkert blikkenslager Valby arbejde.

Tungt badeværelse i ny bolig

Når der vælges vandtætningssystem, er det vigtigt at vælge materialer, der er forenelige. Samtlige materialer skal derfor vælges inden for det system, der anvises af leverandøren. Udgangspunktet for valg af vandtætningssystem er den type vandtætte lag, der yder den fornødne sikkerhed for tæthed dels i forhold til underlagsmaterialet, og dels i forhold til gulvbelægning og vægbeklædning.
I eksemplet er der valgt et flydende cementbaseret vandtæt lag, der er påført lige under gulvklinkernes klæbelag i hele badeværelset, og lige under vægflisernes klæbelag i vådzonen. Til det valgte vandtætte lag hører hjælpematerialerne primer, tætningsmanchetter og armering for tætning af eventuelle revner og spalter, som sammen med klæber og fugematerialer udgør et samlet vandtætningssystem.

Vi anbefaler at bruge professionelle mærker

Brug helst kvalitetsprodukter i både køkken og badeværelser som f.eks:
  • BWT
  • Grundfos
  • Intra Juvel
  • NeoTherm
  • Termix

Få 3 Blikkenslager tilbud


Eksempler på blikkenslager i 2500 Valby

Stange & Johnsen VVS ApS
Bykildevej 10
2500 Valby
CVR: 25792602
Hjemmeside
Nørrebros VVS ApS
Ålholmvej 4
2500 Valby
CVR: 72507916
Hjemmeside
JBC VVS ApS
Værkstedvej 41
2500 Valby
CVR: 35030816
Hjemmeside