Blikkenslager Valby

  • Få 2-3 gratis tilbud fra blikkenslagere i Valby
  • Udfyld online skemaet på under syv min.
  • Spar nemt 22% på en erfaren blikkenslager

Få 3 Blikkenslager tilbud

Blikkenslager Valby. Indhent 3 tilbud på VVS-arbejde

13. juli 2018. Hvad koster en blikkenslager i eller i nærheden af Valby? Hvad er den generelle timepris ved et blikkenslagerfirma? Hvordan finder man en erfaren blikkenslager, der samtidig ikke koster kassen? Hvem kan man stole på? Gennemsnits timeprisen for blikkenslagere i Valby er på omkring 450,- kr.
Der forekommer priser helt ned til cirka 300,- kr. i timen men så må man så ikke forvente det bedst udførte resultat. Mange blikkenslagere angiver prisen ud efter arealet i kvadratmeter, der skal beklædes. Her ligger tilbuddene fra cirka 75,- kr til 175,- kr. pr m2. plus materialer. Find ud af, om blikkenslageren benytter sædvanlig timeløn eller pr kvadratmeter når du mødes med blikkenslagerne for første gang. Her kan du ligeledes fornemme om blikkenslageren er pålidelig. Tillid er alfa og omega når det handler om at få udført et kompetent og sikkert blikkenslager Valby arbejde.

Tungt badeværelse i ny bolig

Når der vælges vandtætningssystem, er det vigtigt at vælge materialer, der er forenelige. Samtlige materialer skal derfor vælges inden for det system, der anvises af leverandøren. Udgangspunktet for valg af vandtætningssystem er den type vandtætte lag, der yder den fornødne sikkerhed for tæthed dels i forhold til underlagsmaterialet, og dels i forhold til gulvbelægning og vægbeklædning.
I eksemplet er der valgt et flydende cementbaseret vandtæt lag, der er påført lige under gulvklinkernes klæbelag i hele badeværelset, og lige under vægflisernes klæbelag i vådzonen. Til det valgte vandtætte lag hører hjælpematerialerne primer, tætningsmanchetter og armering for tætning af eventuelle revner og spalter, som sammen med klæber og fugematerialer udgør et samlet vandtætningssystem.

Vi anbefaler at bruge professionelle mærker

Brug helst kvalitetsprodukter i både køkken og badeværelser som f.eks:
  • BWT
  • Grundfos
  • Intra Juvel
  • NeoTherm
  • Termix

Få 3 Blikkenslager tilbud


Eksempler på blikkenslager i 2500 Valby

Larsen og Holm VVS ApS
Roskildevej 134
2500 Valby
CVR: 26686164
Hjemmeside
E.V. Nielsen ApS
Valhøjvej 16 Baghuset
2500 Valby
CVR: 76926611
Hjemmeside
HG Service A/S
Høffdingsvej 24
2500 Valby
CVR: 27457436
Hjemmeside