Blikkenslager i Værløse

  • Få 3 gratis tilbud fra blikkenslagere i Værløse
  • Udfyld formularen på under 6 minutter
  • Spar op til 25% på en potentiel blikkenslager

Få 3 Blikkenslager tilbud

Opgavens størrelse er underordnet

23. november 2017. Udfyld kontaktformularen online på mindre end 4 minutter allerede i dag og få 3 friske tilbud - gratis og uforpligtende på din blikkenslageropgave ligegyldigt om opgaven er mindre eller større. Spar op til 36 procent på en professionel blikkenslager i Værløse!
Maksimalt tre blikkenslagere i vores netværk får lov at byde på din opgave. På den måde sikrer vi, at du ikke modtager 10-20 henvendelser fra blikkenslagere fra nær og fjern, der gerne vil have fingre i din blikkenslageropgave. Vi finder de 3 bedst egnede blikkenslagere i Værløse til netop din opgave.
Når du gennemgår de indkomne blikkenslagertilbud, skal du checke, at alle udgifter er inkluderet som aftalt. Det er derudover vigtigt at tjekke blikkenslagerens referencer online. Her skal du være opmærksom på, at firmaerne på deres hjemmesider kun offentliggør de bedste anbefalinger og gerne glemmer de negative.

Vandmålerstørrelser og -typer

I woltmanmålere drejer vandstrømmen et turbinehjul. Turbinehjulets omdrejninger overføres mekanisk gennem udveksling til tælleværket. Denne målertype anvendes normalt kun i større installationer.
Skal der måles såvel store som små vandmængder, anvendes en kombinationsmåler. Denne målertype kan være dannet af en stor woltmanmåler og en lille vingehjuls- eller volumenmåler. En omskifterventil styrer gennemstrømningen. Kombinationsmålere kan have et fælles eller hver sit tælleværk.
I magnetisk induktive målere sker der i princippet en måling af den elektriske spænding, der induceres ved bevægelse af en leder i et magnetfelt. Måleren er elektronisk og derfor uden bevægelige dele, har næsten intet tryktab og måler med en yderst god nøjagtighed. Benyttes hovedsageligt til måling af større vandmængder.

Vi tilbyder kun professionelle håndværkere

Autoriserede blikkenslagere beskæftiger sig med en lang række af forskellige udfordringer f.eks.
  • Beklædning med aluminium
  • Eftersyn af solvarme
  • Fjernvarme
  • Installation af opvaskemaskine
  • Køkkenrenovering

Få 3 Blikkenslager tilbud


Eksempler på blikkenslager i 3500 Værløse
Jan Hansen VVS A/S
Walgerholm 5
3500 Værløse
CVR: 20969490
Hjemmeside
Værløse VVS
Langkær Vænge 39
3500 Værløse
CVR: 34913390
Hjemmeside
Ventica VVS
Bringevej 14
3500 Værløse
CVR: 20946946
Hjemmeside