Blikkenslager Værløse

  • Få gratis 3 tilbud på blikkenslagere i Værløse
  • Udfyld skemaet på bare 4 minutter
  • Spar ca 15% på en kreativ blikkenslager

Få 3 Blikkenslager tilbud

Blikkenslager Værløse ➤ VVS-arbejde ➤ Spar let 31%

18. juli 2018. Udfyld kontaktformularen online på mindre end 4 minutter allerede i dag og få 3 friske tilbud - gratis og uforpligtende på din blikkenslageropgave ligegyldigt om opgaven er mindre eller større. Spar op til 36 procent på en professionel blikkenslager Værløse!
Maksimalt tre blikkenslagere i vores netværk får lov at byde på din opgave. På den måde sikrer vi, at du ikke modtager 10-20 henvendelser fra blikkenslagere fra nær og fjern, der gerne vil have fingre i din blikkenslageropgave. Vi finder de 3 bedst egnede blikkenslagere i Værløse til netop din opgave.
Når du gennemgår de indkomne blikkenslagertilbud, skal du checke, at alle udgifter er inkluderet som aftalt. Det er derudover vigtigt at tjekke blikkenslagerens referencer online. Her skal du være opmærksom på, at firmaerne på deres hjemmesider kun offentliggør de bedste anbefalinger og gerne glemmer de negative.

Vandmålerstørrelser og -typer

I woltmanmålere drejer vandstrømmen et turbinehjul. Turbinehjulets omdrejninger overføres mekanisk gennem udveksling til tælleværket. Denne målertype anvendes normalt kun i større installationer.
Skal der måles såvel store som små vandmængder, anvendes en kombinationsmåler. Denne målertype kan være dannet af en stor woltmanmåler og en lille vingehjuls- eller volumenmåler. En omskifterventil styrer gennemstrømningen. Kombinationsmålere kan have et fælles eller hver sit tælleværk.
I magnetisk induktive målere sker der i princippet en måling af den elektriske spænding, der induceres ved bevægelse af en leder i et magnetfelt. Måleren er elektronisk og derfor uden bevægelige dele, har næsten intet tryktab og måler med en yderst god nøjagtighed. Benyttes hovedsageligt til måling af større vandmængder.

Vi tilbyder kun professionelle håndværkere

Autoriserede blikkenslagere beskæftiger sig med en lang række af forskellige udfordringer f.eks.
  • Beklædning med aluminium
  • Eftersyn af solvarme
  • Fjernvarme
  • Installation af opvaskemaskine
  • Køkkenrenovering

Få 3 Blikkenslager tilbud


Eksempler på blikkenslager i 3500 Værløse

Ventica VVS
Bringevej 14
3500 Værløse
CVR: 20946946
Hjemmeside
Bent Madsen VVS-Gasteknik
Åvej 40
3500 Værløse
CVR: 33745915
Hjemmeside
Greenpipe Vvs ApS
Ny Vestergårdsvej 17 F
3500 Værløse
CVR: 37998370
Hjemmeside