Blikkenslager i Tranbjerg

  • Få 3 gratis tilbud fra blikkenslagere i Tranbjerg
  • Udfyld onlineskemaet på under 6 minutter
  • Spar op til 15% på en autoriseret blikkenslager

Få 3 Blikkenslager tilbud

Blikkenslageropgaven klares på kortest mulig tid

23. november 2017. 3vvstilbud.dk er en innovativ gratis online portal, som tilbyder at skaffe dig tre friske tilbud fra lokale blikkenslagere i Tranbjerg. Disse blikkenslagere er alle certificerede og kvalitetssikrede så du er sikker på, at være i gode hænder i forbindelse med din blikkenslageropgave.
Få 2-3 gode tilbud på professionel VVS service i Tranbjerg - gratis og hurtigt. Du indsender bare dine ønsker online og får hurtigt tre friske tilbud fra vores samarbejdspartnere i Tranbjerg-området, som gerne vil udføre netop din blikkenslageropgave.
Få op til 3 gode og billige tilbud allerede i dag. Har du ikke tid lige nu så husk at lave et bookmark til 3vvstilbud.dk. Vi har altid åbent, så du kan også indtaste din blikkenslageropgave i nat klokken 2, hvis det passer dig bedre. Tilbud fra blikkenslagere i Tranbjerg får du i løbet af et par dage.

Standurinaler, vægurinaler og vandløse urinaler

Standurinaler: Afløbet fra standurinaler er karakteristisk ved, at afløbet fra flere urinaler føres til en fælles rende med et eller flere specielt udformede gulvafløb. Vandlåsen bør for disse urinaler aldrig udføres mindre end 100 x 100 mm, da der erfaringsmæssigt sker store stenafsætninger i vandlåsen.
Vægurinaler: Afløb fra vægurinaler sker gennem bundventil oftest med en kubelrist, til en for hver vægurinal separat vandlås. Vandlåsen udføres som en rørformet vandlås eller en pungvandlås. Normalt bør vandlåsen vælge i dimensionen 40 x 50 mm. Afløbet fra vægurinaler må ikke føres til gulvafløb.
Vandløse urinaler: Vandløse urinaler tilsluttes afløbssystemet på samme måde som andre urinaler. Forskellen er, at der ikke tilføres vand fra brugsvandsinstallationen til skylning til urinalet.

Det er nemt og hurtigt at bruge vores tjeneste

Div typer af opgaver som autoriserede blikkenslagere i Tranbjerg gerne påtager sig:
  • Afdækning af altaner
  • Biobrændsel
  • Eftersyn af klimaanlæg
  • Installation af solvarme
  • Montering af gaskedler

Få 3 Blikkenslager tilbud


Eksempler på blikkenslager i 8310 Tranbjerg
Munke VVS & Blik Aps
Tranbjerg Hovedgade 48
8310 Tranbjerg
CVR: 36199121
Hjemmeside
Niels P. Total ApS
Tranbjerg Stationsvej 4 A
8310 Tranbjerg
CVR: 27143792
Hjemmeside
Blik og Montage
Kærvænget 45
8310 Tranbjerg
CVR: 31722896
Hjemmeside