Blikkenslager i Thisted

  • Få gratis 3 tilbud fra blikkenslagere i Thisted
  • Udfyld onlineskemaet på under 3 minutter
  • Spar op til 30% på en rutineret blikkenslager

Få 3 Blikkenslager tilbud

Vælg selv, hvilket blikkenslagertilbud du vil benytte

23. november 2017. Mangler du en effektiv og billig blikkenslager i Thisted? Så er du havnet på det helt rigtige website. Her kan du nemlig få tre skræddersyede billige tilbud fra pålidelige blikkenslagere i Thisted, som gerne vil hjælpe med at gennemføre din blikkenslageropgave.
Det eneste du skal gøre, er at udfylde skemaet online på kun 4 minutter og beskrive, hvilken type blikkenslageropgave det drejer sig om. I løbet af 2-3 dage, får du tre seriøse tilbud fra kompetente blikkenslagere i Thisted. Du afgør helt selv, hvilket blikkenslagertilbud du vil benytte.
Hvis ingen af tilbuddene er som du ønsker, kan du selvfølgelig afslå alle tilbud. Få op til tre skarpe tilbud allerede i dag inden du kommer fra det. Har du ikke overskud lige nu, så husk at lave et bookmark til 3vvstilbud.dk så du kan finde os igen - det vil du ikke fortryde ;-)

Antal armaturer, der kan tilsluttes sideindløb

Den maksimalt tilladelige afløbsstrøm til sideindløbene fremgår af det valgte produkts CE-mærkning/VA-godkendelse og angiver den afløbsstrøm, der kan tilføres under risten, uden at der opstår opstuvning eller gener ved sprøjt.
Ved bedømmelse af hvilke og hvor mange armaturer, der kan tilsluttes at gulvafløb, skal der foretages en vurdering af sandsynligheden for samtidighed for armaturete. For baderum i boliger vil det normalt være rimeligt at antage, at højst to af de tilsluttede armaturer tømmes samtidig gennem et gulvafløb.
Monteringen af gulvafløbet skal ske i henhold til fabrikantens anvisning og gulvafløbet skal være godkendt til den gulvkonstruktion, det monteres i. Gulvafløbet skal monteres således, at vandudtrængning i gulvkonstruktionen ikke kan forekomme. Gulvafløb betegnes i godkendelsen som beregnet til indstøbning eller til brug sammen med vandtætningsmembran mv.

Der er penge at spare (20%)

Du kan få tilbud på seriøst blikkenslagerarbejde i hele Thisted kommune:
  • Nors
  • Hundstrup
  • Hjardemål
  • Klitmøller
  • Thorsted

Få 3 Blikkenslager tilbud


Eksempler på blikkenslager i 7700 Thisted
Nors VVS og Blikkenslagerforretning
Kirkebyvej 22, Nors
7700 Thisted
CVR: 32945821
Hjemmeside
​Skjoldborg Smede & VVS ApS
Langebeksvej 22
7700 Thisted
CVR: 34454094
Hjemmeside
Thisted VVS- & Blikkenslagerforretning A/S
Karetmagervej 1, Tilsted
7700 Thisted
CVR: 27510515
Hjemmeside