Blikkenslager Thisted

  • Indhent gratis 2-3 tilbud på blikkenslagere i Thisted
  • Udfyld formularen online på mindre seks minutter
  • Spar op til 22% på en energisk blikkenslager

Få 3 Blikkenslager tilbud

Blikkenslager Thisted ➽ Få 3 tilbud på VVS-arbejde gratis

9. juli 2018. Er du på jagt efter en pålidelig og billig blikkenslager i Thisted? Så er du nået frem til det helt rigtige website. Her kan du nemlig få tre skræddersyede billige tilbud fra pålidelige blikkenslagere i Thisted, som gerne vil hjælpe med at gennemføre din blikkenslageropgave.
Det er helt utrolig nemt at få 3 gratis blikkenslagertilbud: Udfyld skemaet online på kun 4 minutter og beskrive, hvilken type blikkenslageropgave det drejer sig om. I løbet af 2-3 dage, får du tre seriøse tilbud fra kompetente blikkenslager Thisted fagmænd. Du beslutter selv, hvilket blikkenslagertilbud du evt vil bruge.
Er ingen af tilbuddene som du kunne ønske dig, kan du naturligvis afslå alle tilbud. Få op til tre skarpe tilbud allerede i dag inden du kommer fra det. Har du ikke overskud lige nu, så husk at lave et bookmark til 3vvstilbud.dk så du kan finde os igen - det vil du ikke fortryde ;-)

Antal armaturer, der kan tilsluttes sideindløb

Den maksimalt tilladelige afløbsstrøm til sideindløbene fremgår af det valgte produkts CE-mærkning/VA-godkendelse og angiver den afløbsstrøm, der kan tilføres under risten, uden at der opstår opstuvning eller gener ved sprøjt.
Ved bedømmelse af hvilke og hvor mange armaturer, der kan tilsluttes at gulvafløb, skal der foretages en vurdering af sandsynligheden for samtidighed for armaturete. For baderum i boliger vil det normalt være rimeligt at antage, at højst to af de tilsluttede armaturer tømmes samtidig gennem et gulvafløb.
Monteringen af gulvafløbet skal ske i henhold til fabrikantens anvisning og gulvafløbet skal være godkendt til den gulvkonstruktion, det monteres i. Gulvafløbet skal monteres således, at vandudtrængning i gulvkonstruktionen ikke kan forekomme. Gulvafløb betegnes i godkendelsen som beregnet til indstøbning eller til brug sammen med vandtætningsmembran mv.

Der er penge at spare (20%)

Du kan få 2-3 tilbud på seriøst og billigt blikkenslagerarbejde overalt i Thisted kommune for eksempel:
  • Nors
  • Hundstrup
  • Hjardemål
  • Klitmøller
  • Thorsted

Få 3 Blikkenslager tilbud


Eksempler på blikkenslager i 7700 Thisted

Sjørring Blikkenslagerforretning A/S
Storegade 23 B
7700 Thisted
CVR: 30506618
Hjemmeside
Total VVS A/S
Leopardvej 10
7700 Thisted
CVR: 28869037
Hjemmeside
Thisted VVS- & Blikkenslagerforretning A/S
Karetmagervej 1, Tilsted
7700 Thisted
CVR: 27510515
Hjemmeside