Blikkenslager Sydhavnen

  • Få 3 gratis tilbud fra blikkenslagere i Sydhavnen
  • Udfyld skemaet online på ca tre minutter
  • Spar omkring 33% på en kvalitetssikret blikkenslager

Få 3 Blikkenslager tilbud

Blikkenslager Sydhavnen ➽ Få gratis 3 velegnede tilbud

4. juli 2018. Mangler du hjælp til en lille eller en stor blikkenslageropgave i Sydhavnen? Så udfyld webformularen ved at trykke på den grønne knap her på siden. Så sætter vi dig i forbindelse med et effektivt og billigt blikkenslagerfirma i Sydhavnen, der kan hjælpe dig med din blikkenslageropgave.
Uanset typen af din opgave, kan vi hjælpe dig med at få etableret den helt rigtige kontakt til en godkendt blikkenslager Sydhavnen. Det er vigtigt, når du indsender din opgave, at du har beskrevet den så godt som muligt, idet dette hjælper dig med at modtage de bedste og mest præcise blikkenslagertilbud.
Alle blikkenslageropgaver kan løses, store som små. Uanset om du skal have hjælp til faldrørsrensning, armaturer, tagrender, nedløbsrør eller lign. Vi har de helt rigtige kontakter til kompetente blikkenslagere i Sydhavnen, som kan hjælpe dig godt fra start med din blikkenslageropgave. Udfyld skemaet på 3 minutter nu!

Udførelse af tungt badeværelse i ny bolig

Et tungt badeværelse er kendetegnet ved, at gulvet er støbt af beton med støbte opkanter som fundament til vægge af letbetonblokke, udført på etage- eller terrændæk. Derudover er badeværelset udført i nyt boligbyggeri.
Allerede under den første projekteringsfase ved etablering af et badeværelse i et nyt byggeri, skal det gennem disponeringen tilsikres, at man ved den efterfølgende detail projektering og gennemførelse, kan opnås maksimal sikkerhed mod fugt- og vandskader.
Kravene til materialerne er, at de skal være fugtbestandige og fugtstabile, det vil sige, at de ikke har for store fugtudvidelseskoefficienter. Derfor er der anvendt tunge materialer som beton og letbeton. Til sikring af maksimal vandtæthed er der udført et vandtæt lag på gulvet i hele badeværelset og på væggene i vådzonen.

Benyt kun mærkevarer i dine installationer

Eksempler på VVS mærkevarer som dit køkken og bad vil elske:
  • Bosch
  • Ideal
  • Milton
  • Riello
  • Svedbergs

Få 3 Blikkenslager tilbud


Eksempler på blikkenslager i 2450 Sydhavnen

Ølgaard Blik & Vvs Teknik
Sluseholmen 30
2450 København SV
CVR: 35948279
Hjemmeside
O E Tekniq ApS
Bådehavnsgade 44 A
2450 København SV
CVR: 35811664
Hjemmeside
Byens Tag og Façade
Bådehavnsgade 12
2450 København SV
CVR: 31596939
Hjemmeside