Blikkenslager Svenstrup

  • Bestil 3 gratis tilbud på blikkenslagere i Svenstrup
  • Udfyld formularen online på under tre min.
  • Spar hutigt 30% på en godkendt blikkenslager

Få 3 Blikkenslager tilbud

Blikkenslager Svenstrup? Her får du 3 vvs opgave tilbud

18. juli 2018. Da der i Danmark er fri konkurrence og prisdannelse, må blikkenslagere i Svenstrup selv bestemme deres timepris. Kombineret med markedets manglende gennemskuelighed resulterer dette i, at du som forbruger kan opleve ret store prisforskelle.
Hvad en blikkenslager i Svenstrup koster, afhænger af forskellige faktorer. Hvis Svenstrup blikkenslagerne har specialiseret sig i f.eks. virksomhedsinstallationer eller kobberarbejde, kan dette være med til at retfærdiggøre en højere pris på en opgave i Svenstrup.
Når du benytter dig af vores gratis online tjeneste, får du mulighed for at sammenligne priser fra tre forskellige blikkenslagere, som præcis matcher din forespørgsel. Med de tre blikkenslagertilbud på hånden sikrer du dig en god pris hos den blikkenslager Svenstrup fagmand du vælger.

Zinktagrender

Det materiale. der lever bedst op til byggetraditionen er uden tvivl zink, som med sin diskrete patinering klæder ethvert hus, gammelt som nyt. Levetiden for zinkrender afhænger dels af påvirkningen, hvor de befinder sig, men også af materialetykkelsen, som kan variere.
Normalt opgives levetiden til 30-40 år. Den kan forlænges ved at behandle renderne indvendigt, med en strygning af koldtflydende asfalt. Det vil udsætte tæringen af metallet og både nye og ældre tagrender kan behandles, hvis de rengøres først.
Opsætning af zinktagrender og -nedløb var tidligere også udpræget blikkenslagerarbejde, da rendestykker, endebunde osv. blev loddet sammen. Men i dag findes der zinkrender, som sammenføjes med en silikonelim. Så nu kan også hjemmehåndværkeren være med.

Sammenlign priser online

En rutineret blikkenslager i Svenstrup løser alle vvs-opgaver f.eks:
  • Eftersyn af oliekedler
  • Etablering af tagnedløb
  • Modernisering af badeværelser
  • Service af naturgasanlæg
  • Udskiftning af pakninger

Få 3 Blikkenslager tilbud


Eksempler på blikkenslager i 9230 Svenstrup

Muderspach Teknik
Ørnevej 64
9230 Svenstrup J
CVR: 37830917
Hjemmeside
Godthåb Rør & Sanitet ApS
Pumpestræde 16
9230 Svenstrup J
CVR: 34886237
Hjemmeside
Svenstrup Rør & Sanitet A/S
Lejrevej 6 A
9230 Svenstrup J
CVR: 67185714
Hjemmeside