Blikkenslager Stevns

  • Indhent 2-3 gratis tilbud fra blikkenslagere i Stevns
  • Udfyld online skemaet på kun fem minutter
  • Spar let 28% på en kvalitetssikret blikkenslager

Få 3 Blikkenslager tilbud

Få 3 gratis tilbud på en blikkenslager Stevns og omegn

11. juli 2018. Søger du efter en rutineret blikkenslager på Stevns? Det er ofte kompliceret at få kontakt med et effektivt blikkenslagerfirma på Stevns. Der er mange spørgsmål man tumler med, når man er endt i en situation, hvor en blikkenslager er nødvendig.
Hvis du vil være tryg ved, at det blikkenslagerfirma fra Stevns du vælger, er dygtigt og evner at løse din blikkenslageropgave med det rette udfald, skal du indhente flere priser. Ved at indhente priser fra 3 blikkenslager Stevns firmaer opnår du et effektivt grundlag for at have tillid til, at den pris I aftaler, er den rette.
Pris og kvalitet følges ad - derfor skal du ikke ukritisk vælge det billigste vvs tilbud. Det kræver en indsats at skulle gøre arbejdet selv - Vi tilbyder at udføre hele arbejdet og står inde for, at du vil få attraktive tilbud på dit blikkenslagerprojekt på Stevns - og det er fuldstændigt gratis. Udfyld skemaet online nu!

Kobberrør og vandinstallationer

Undersøgelser har vist, at der kan forekomme tilfælde, hvor kobberindholdet i drikkevandet ligger tæt på den gamle grænse på 3 mg/liter efter 12 timers henstand. Anvendelse af kobberrør til drikkevand kræver derfor nøje overvejelse vedr. design af rørsystemet ud fra kendskab til vandkvalitet og forbrugsmønster.
DS 439 stiller krav om at vandinstallationer skal dimensioneres og udføres således, at der er en tilfredsstillende forsyning ved de enkelte tapsteder. Der skal tages hensyn til at vandets temperatur og opholdstid i installationen ikke må kunne påvirke drikkevandskvaliteten uacceptabelt.
For varmt vand gælder det at det skal være fremme ved hyppigt benyttede tapsteder senest 10 sekunder efter at en tapning på 0,2 l/s er påbegyndt. Denne forholdsregel anbefales generelt, men specielt, hvor indholdet af HCO3, er større end 240 mg/l.

Håndværksarbejde - få 3 billige tilbud

Få 3 tilbud fra professionelle blikkenslagere uanset hvor i Stevns kommune du bor:
  • Højerup
  • Store Heddinge
  • Arnøje
  • Hellested
  • Strøby Egede

Få 3 Blikkenslager tilbud


Eksempler på blikkenslager i 4660 Stevns

Klestrup VVS A/S
Navervej 6
4660 Store Heddinge
CVR: 31501164
Hjemmeside
Gasteknik
Hærvejen 25
4660 Store Heddinge
CVR: 37448516
Hjemmeside
​T.T. Blik VVS & Anlæg ApS
Bødkervej 4
4660 Store Heddinge
CVR: 33781660
Hjemmeside