Blikkenslager i Stevns

  • Få gratis 3 tilbud fra blikkenslagere i Stevns
  • Udfyld online skemaet på under 5 minutter
  • Spar op til 40% på en velegnet blikkenslager


Få 3 tilbud

En blikkenslager som ikke er for dyr

3. august 2017. Søger du efter en rutineret blikkenslager på Stevns? Det er ofte kompliceret at få kontakt med et effektivt blikkenslagerfirma på Stevns. Der er mange spørgsmål man tumler med, når man står i en situation, hvor en blikkenslager er nødvendig.
Hvis du vil være tryg ved, at det blikkenslagerfirma fra Stevns du vælger, er dygtigt og evner at løse din blikkenslageropgave med det rette udfald, skal du indhente flere priser. Ved at indhente priser fra 3 blikkenslagere på Stevns opnår du et effektivt overblik, så du kan have tillid til, at den pris I aftaler, er den rette.
Som altid gælder det, at pris og kvalitet følges ad. Det kræver en indsats at skulle gøre arbejdet selv - Vi tilbyder at udføre hele arbejdet og står inde for, at du vil få attraktive tilbud på dit blikkenslagerprojekt på Stevns - og det er fuldstændigt gratis. Udfyld skemaet online nu!

Kobberrør og vandinstallationer

Undersøgelser har vist, at der kan forekomme tilfælde, hvor kobberindholdet i drikkevandet ligger tæt på den gamle grænse på 3 mg/liter efter 12 timers henstand. Anvendelse af kobberrør til drikkevand kræver derfor nøje overvejelse vedr. design af rørsystemet ud fra kendskab til vandkvalitet og forbrugsmønster.
DS 439 stiller krav om at vandinstallationer skal dimensioneres og udføres således, at der er en tilfredsstillende forsyning ved de enkelte tapsteder. Der skal tages hensyn til at vandets temperatur og opholdstid i installationen ikke må kunne påvirke drikkevandskvaliteten uacceptabelt.
For varmt vand gælder det at det skal være fremme ved hyppigt benyttede tapsteder senest 10 sekunder efter at en tapning på 0,2 l/s er påbegyndt. Denne forholdsregel anbefales generelt, men specielt, hvor indholdet af HCO3, er større end 240 mg/l.

Håndværksarbejde - få 3 billige tilbud

Få 3 tilbud fra professionelle blikkenslagere uanset hvor i Stevns kommune du bor:
  • Højerup
  • Store Heddinge
  • Arnøje
  • Hellested
  • Strøby Egede

Få 3 tilbud


Eksempler på blikkenslager i 4660 Stevns
S.P. Teknik
Bødkervej 6
4660 Store Heddinge
CVR: 27655122
Hjemmeside
Abrahamsens varme, ventilation og sanitet
Råbykrogen 3
4660 Store Heddinge
CVR: 26264995
Hjemmeside
​T.T. Blik VVS & Anlæg ApS
Bødkervej 4
4660 Store Heddinge
CVR: 33781660
Hjemmeside