Blikkenslager i Stenløse

  • Få gratis 3 tilbud fra blikkenslagere i Stenløse
  • Udfyld formularen på under 2 minutter
  • Spar op til 40% på en effektiv blikkenslager


Få 3 tilbud

Hvilket blikkenslagerfirma skal man vælge?

3. august 2017. Har du brug for en blikkenslager i Stenløse så har vi løsningen. Indtast din opgave i formularen på mindre end 5 minutter og lad os på 3vvstilbud.dk gøre resten af arbejdet med at finde de 3 bedste blikkenslagere i Stenløse til din blikkenslageropgave - Gratis og uforpligtende.
Vores store net af tilknyttede blikkenslagere i Stenløse og resten af Sjælland står klar til at byde på din opgave. Vi har sat et maksimum på 3 blikkenslagere, der får dine kontaktoplysninger, så du ikke bliver bombarderet med henvendelser fra Stenløse blikkenslagere dagen lang.
Når du har fået 3 tilbud, kan du i ro og mag sætte dig og sammenligne de tre tilbud. Nogle gange er det billigste tilbud det bedste. Andre gange er det sikreste at vælge det blikkenslagerfirma, der ser ud til at være det bedste til at løse din specifikke opgave. Du vælger selv, hvilket blikkenslager du vil bruge til din opgave.

Isolering mod energitab i installationer

Formålet med isolering af brugsvandsinstallationer kan være et eller flere af følgende: At begrænse energitabet, At begrænse overfladetemperaturen eller At begrænse frostfaren. Kravene til foranstående isoleringsformål er angivet i Norm for termisk isolering af tekniske installationen DS 452.
Det er en forudsætning, at medietemperaturen ikke væsentligt overstiger 65 °C for varmtvandsbeholdere af kappetypen og 55 °C for beholdere med indlagt varmeflade og for gennemstrømningsvandvarmere. Ved beregningsmæssig og målt varmeafgivelse ved solering mod energitab forudsættes for vandvarmere i boliger: 65°C for beholdere af kappetypen og 55°C for beholdere med indlagt varmeflade og gennemstrømningsvandvarmere. Alle dele af installationen skal isoleres, undtagen hvor det kan skade eller forringe installationens holdbarhed eller hvor det af sikkerhedsmæssige årsager er utilladeligt.

Lad dygtige firmaer byde på din opgave

Liste med eksempler på nogle af de mangeartede områder, som en moderne blikkenslager arbejder med:
  • Biobrændselsanlæg
  • Etablering af skotrender
  • Installation af toiletter
  • Montering af stokerkedler
  • Udskiftning af tagrender

Få 3 tilbud


Eksempler på blikkenslager i 3660 Stenløse
Watertech-vvs Aps
Fluesnappervej 6
3660 Stenløse
CVR: 36409568
Hjemmeside
Stenløse VVS og Gasservice
Drosselvej 12
3660 Stenløse
CVR: 33206550
Hjemmeside
Sternberg VVS & Gasteknik A/S
Frydensbergvej 20
3660 Stenløse
CVR: 13608687
Hjemmeside