Blikkenslager i Støvring

  • Få gratis 3 tilbud fra blikkenslagere i Støvring
  • Udfyld onlineformularen på under 2 minutter
  • Spar op til 25% på en grundig blikkenslager


Få 3 tilbud

Her får du 3 tilbud fra kvalitetssikrede firmaer

3. august 2017. Vi har her på 3vvstilbud.dk samlet en hel række blikkenslagere inden for alle de emner som blikkenslagerfaget omfatter. Du vil derfor udelukkende blive kontaktet af blikkenslagere fra Støvring med stor kompetence indenfor netop det felt, som din blikkenslageropgave hører ind under.
Når vi har modtaget din blikkenslageropgave, udvælger vi de tre mest kompetente blikkenslagere i Støvring. Inden for 30 timer bliver du kontaktet for en uforpligtende snak og eventuel aflevering af et professionelt og attraktivt blikkenslagertilbud. Denne service er 100 pct gratis.
Din blikkenslageropgave formidles til alle de relevante blikkenslagere, vi samarbejder med i Støvring og maksimalt tre firmaer får dine kontaktoplysninger. De henvender sig til dig enten pr. telefon eller pr. mail for at indhente yderligere oplysninger om sagen eller for at afgive et attraktivt blikkenslagertilbud.

Varmgalvaniserede ståltagrender

Et ret nyt tagrendeprodukt er varmgalvaniserede ståltagrender. Dvs. at de er rustbeskyttet med en overflade af zink. Man skulle tro, at de derfor ville anløbe eller patinere i lighed med zinkrenderne, men det er ikke tilfældet. Stålrender vedbliver at se nye ud i meget længere tid.
Som zinkrender samles stålrender med silikonelim. Da produktet er så relativt nyt, er det vanskeligt at sige noget om dets langtidsholdbarhed. men skal vurderes at have en levetid som zink i denne sammenhæng. Det er dog værd at bemærke. at stålrender ikke anbefales til kystklimazoner, hvor der kan være saltpåvirkninger.
Producenterne tilbyder heller ikke så lang garanti som på zink- eller plastrender, og det vil da også være sådan at stålet blottes med ubeskyttede snitflader, når en rende eller et rør saves over for at blive afkortet. Det kan ikke nægtes, at plasttagrender er blevet umådelig populære.

En certificeret blikkenslager løser mange typer af opgaver

Det er et alsidigt arbejde at være blikkenslager i Støvring - se bare her:
  • Eftersyn af varmevekslere
  • Energioptimering
  • Faldrørsrensning
  • Fugeopgaver i badeværelser
  • Gulvvarmeservice

Få 3 tilbud


Eksempler på blikkenslager i 9530 Støvring
Bones Blik Og Montage
Bæveren 98
9530 Støvring
CVR: 37612375
Hjemmeside
Støvring VVS
Mercurvej 4
9530 Støvring
CVR: 16208043
Hjemmeside
Elkjærs VVS
Hjedsbækvej 71 A
9530 Støvring
CVR: 13521379
Hjemmeside