Blikkenslager Sorø

  • Få gratis 3 tilbud fra blikkenslagere i Sorø
  • Udfyld online skemaet på mindre to min.
  • Spar let 30% på en godkendt blikkenslager

Få 3 Blikkenslager tilbud

Blikkenslager Sorø ➡ Modtag gratis 3 seriøse tilbud

7. maj 2018. Sorø kommune er som bekendt en af Danmarks mindste kommuner rent arealmæssigt og vores samarbejdspartnere dækker derfor både hele kommunen samt resten af Sjælland. Uanset hvor du bor i kommunen, finder vi den helt rigtige blikkenslager til netop din blikkenslageropgave.
Med stor erfaring indenfor VVS og Blik, er vores tilknyttede blikkenslager Sorø fagmænd de helt rigtige at anvende ved enhvert blikkenslagerarbejde. Deres samlede erfaring gør, at de kan klare selv meget store opgaver, hurtigt og effektivt, uden det går ud over sikkerheden.
At opgaver klares på kortest mulige tid, er både rart for kunden og betyder, at der bliver en lavere samlet pris i sidste ende. Blikkenslagerne i Sorø råder over en stor maskinpark til både gas, vand, varme og tag, så de har sikkert også en, der passer til netop din blikkenslageropgave.

lsoleringstykkelse af vandledninger

Vandledninger, der lejlighedsvis kan blive udsatte for frost i kortere perioder, skal isoleres. Vandledninger, der kan blive udsatte for frost i længere perioder, må forsynes med opvarmningsmulighed, f.eks. elektriske varmekabler, der sættes i funktion i frostperioder.
Isolering mod frysning kan for varmtvandsrør udføres som mod energitab med relevante isoleringstykkelser, idet isoleringstykkelsen dog altid skal være som mod energitab. Isolering mod frysning for koldtvandsrør udføres med de relevante isoleringstykkelser som mod energitab, idet det for små rørdimensioner kan være umuligt at sikre røret mod frost længere end 12 timer.
Det kolde brugsvand føres ind i bunden af lagertanken. For at sikre at der sker en god overførsel af varmen, er det vigtigt at der opbygges en lagdeling i beholderen, således at den er kold forneden og varm foroven.

Få 3 tilbud på en dygtig blikkenslager

Blikkenslagere i Sorø kommune tilbyder VVS service overalt i kommunen:
  • Stenmagle
  • Bromme
  • Vielsted
  • Kirke Flinterup
  • Ruds Vedby

Få 3 Blikkenslager tilbud


Eksempler på blikkenslager i 4180 Sorø

Sorø VVS ApS
Juliesmindevej 17
4180 Sorø
CVR: 24259471
Hjemmeside
Højlands VVS
Fulbyvej 4
4180 Sorø
CVR: 32839932
Hjemmeside
Ibsen´s Gas Service
Juliesmindevej 21
4180 Sorø
CVR: 19966194
Hjemmeside