Blikkenslager i Solrød strand

  • Få 3 gratis tilbud fra blikkenslagere i Solrød strand
  • Udfyld onlineformularen på under 6 minutter
  • Spar op til 15% på en faglærd blikkenslager


Få 3 tilbud

Få attraktive tilbud fra blikkenslagere i Solrød Strand

3. august 2017. Hos 3vvstilbud.dk kan vi finde det helt rigtige blikkenslager i Solrød Strand til dig, der søger hjælp til alt i forbindelse med VVS-arbejde. Med lang erfaring i branchen har vores samarbejdspartnere kompetencerne og erfaringen til at varetage din blikkenslageropgave på den helt rigtige måde.
Blikkenslagerne laver alt inden for blikkenslagerfaget og kunderne omfatter både erhverv, private, boligselskaber, boligejere, entreprenører og den offentlige sektor. Firmaerne sætter en ære i at hjælpe dig med din blikkenslageropgave på den bedst mulige måde.
Det er en stor tillidssag, at folk beder vores partnere om at arbejde i deres privat hjem, derfor er det en æressag at vise, at de trygt kan lade dem udføre opgaven i Solrød Strand. Firmaerne bruger altid de nyeste og mest miljøvenlige hjælpemidler til alle opgaver i samråd med kunden. Få 3 gratis blikkenslagertilbud i dag!

Konstruktion af let badeværelse i ny bolig

Rummet udføres på betondæk, hvori der er udsparet for trækning af afløbsrør fra det opretstående badekar til installationsskakten. Udsparingens dybde afhænger af betonudstøbningens tykkelse ved gulvafløbet, gulvafløbstype og afstanden til afløbssystemet.
Betondækket er bestilt med en armering, der er tilpasset udboringer af huller til rør i installationsskaktens gulv. Der er nedlagt 2 lag 4 mm geotekstil for trinlydsdæmpning - også i udsparingen. På geotekstilen er udstøbt betongulv med svindarmering.
Tykkelsen på betonudstøbningen afstemmes i forhold til højden på gulvet i naborummet, så overfladen på det færdige gulv i badeværelset ligger mindst 10 mm lavere end boligens øvrige gulv. I eksemplet er anvendt vægge med skelet af stål. Væggene er beklædt med 1 lag gipsplader inderst og 1 lag kalciumsilikatplader yderst mod rummet.

Du får tilbud fra dygtige firmaer

Få 3 gratis tilbud på blikkenslager hjælp overalt i Solrød kommune:
  • Karlstrup
  • Jersie
  • Havdrup
  • Jersie Strand
  • Kirke Skensved

Få 3 tilbud


Eksempler på blikkenslager i 2680 Solrød strand
Brdr Larsen VVS ApS
Vibevænget 3
2680 Solrød Strand
CVR: 34351325
Hjemmeside
VVS Installatøren
Karlstrupvej 89
2680 Solrød Strand
CVR: 28603894
Hjemmeside
VVS Peter Hilleberg A/S
Kildeager 5 B
2680 Solrød Strand
CVR: 13927499
Hjemmeside