Blikkenslager i Slangerup

  • Få 3 gratis tilbud fra blikkenslagere i Slangerup
  • Udfyld formularen på under 4 minutter
  • Spar op til 35% på en troværdig blikkenslager


Få 3 tilbud

3 tilbud i Slangerup på 48 timer

3. august 2017. Få udført et professionelt VVS-arbejde - bestil 3 gratis tilbud fra kompetente og billige blikkenslagere i Slangerup. Vores tilknyttede samarbejdspartnere har mange års erfaring i blikkenslagerfaget og har gennem tiden udført mange forskellige blikkenslageropgaver for kunder overalt i Slangerup.
Alle tilknyttede blikkenslagere i Slangerup har stor ekspertise inden for alle blikkenslageropgaver, store som små, og vores partnere udfører arbejde for både virksomheder, institutioner i boligforeninger og private med kvaliteten i fokus. Kvalitet er et af vores partneres nøgleord.
De er stolte af deres håndværk og går derfor ikke fra et stykke arbejde, før de selv er helt tilfredse med det. Med vores samarbejdspartnere er du derfor sikret en blikkenslager, der udfører sit arbejde i høj kvalitet. Få 3 blikkenslagertilbud i Slangerup nu - gratis og uforpligtende!

Krav til rør og samlinger

Kravene til rør og samlinger er angivet i Norm for vandinstallatíoner, DS 439. Samlinger på ledninger til brugsvandsinstallationer skal i henhold til DS 439 være udskiftelige. Den ikke-udskiftelige del af en brugsvandsinstallation udføres uden samlinger.
Udskiftelige ledninger i jord er ledninger, der er tilgængelige for reparation efter opgravning. Dvs. ledninger, der ligger i græsarealer, i flisearealer eller tilsvarende arealer, hvor gravearbejde og efterfølgende retablering kan foregå uden større omkostninger.
Udskiftelige ledninger i bygninger er ledninger, der er tilgængelige for reparation efter demontering af dækplader eller lignende, der har det primære formål at skjule installationen, Det vil blandt andet sige ledninger, der er placerede i skakte med aftagelige lemme, ledninger i rørpaneler eller ledninger over nedhængte lofter med aftagelige plader.

Erfarne håndværkere i Slangerup

Professionelle blikkenslagere assisterer kunder med mange forskellige slags opgaver:
  • Beklædning med zink
  • Eftersyn af træpillefyr
  • Forsikringsskader
  • Installation af solvarme
  • Montering af radiatorer

Få 3 tilbud


Eksempler på blikkenslager i 3550 Slangerup
Byens Bedste Blikkenslager
Lyngevej 3
3550 Slangerup
CVR: 16393878
Hjemmeside
Pb Vvs & Varmeservice Aps
Industrivej 20
3550 Slangerup
CVR: 30489462
Hjemmeside
Becko VVS A/S
Bøllemosevej 12, Uvelse
3550 Slangerup
CVR: 73314313
Hjemmeside