Blikkenslager Slagelse

  • Få gratis 3 tilbud fra blikkenslagere i Slagelse
  • Udfyld skemaet online på mindre tre minutter
  • Spar let 33% på en energisk blikkenslager

Få 3 Blikkenslager tilbud

Blikkenslager Slagelse ✔ VVS-arbejde ✔ Få 3 super tilbud

22. juni 2018. 3vvstilbud.dk er en gratis online portal for danske boligejere og -lejere. På 3vvstilbud.dk kan du - gratis og uforpligtende - få 3 tilbud på blikkenslageropgave i Slagelse fra i forvejen godkendte blikkenslagere. Du sparer en masse tid og undgår samtidig at hyre en inkompetent håndværker, som der findes en del af - selv i Slagelse.
Alle dele af vores service er helt gratis og uforpligtende for vores brugere - det koster altså ikke noget at bestille 3 blikkenslager Slagelse tilbud og du forpligter dig ikke til noget, ved at bruge vores service. Du kan sagtens afvise alle tre tilbud, hvis ikke du synes om dem (det tror vi nu nok, at du gør).
Kvalitetstjek udføres af alle vores samarbejdspartnere. Dette gør vi for, at du som kunde er sikret en positiv, god og behagelig oplevelse. Hver eneste gang du skal have udført en blikkenslageropgave gennem os. Indtast din Slagelse blikkenslageropgave i skemaet nu - så er du i gang!

Solopvarmede anlæg til brugsvand

Det mest almindelige solvarmeanlæg til brugsvandsopvarmning i Danmark er det pumpedrevne. Et sådant anlæg monteret med 5 m2 solfangere og en 300 liter tank vil kunne yde ca. 2000 kWh pr. år og vil kunne dække en familie med 4 medlemmers behov for varmt brugsvand fuldt ud i ca. 4 måneder om året.
Solvarmeanlægget består normalt af to solfangerelementer, opretstående lagertank med el-patron, bundspiral for tilslutning af solvarmekredsen, topspiral for tilslutning af suppleringsvarme samt pumpe og automatisk styring.
Når temperaturen i toppen af solfangerelementet overstiger temperaturen i bunden af lagertanken, starter automatikken pumpen, og varmeenergien overføres fra solfangeren til lagertanken. Varmeoverføringen sker gennem spiralen i bunden af lagertanken eller på visse typer en kappe, der dækker de nederste 2/3 af beholderen.

Find et professionelt blikkenslagerfirma lige her

Hele Slagelse kommune er dækket af vores netværk af effektive blikkenslagere:
  • Bisserup
  • Flakkebjerg
  • Gimlinge
  • Slots Bjergby
  • Frølunde

Få 3 Blikkenslager tilbud


Eksempler på blikkenslager i 4200 Slagelse

Slagelse Rørservice ApS
Matildevej 16
4200 Slagelse
CVR: 27292089
Hjemmeside
H.P. Christensen & Sønner A/S
Løvegade 30
4200 Slagelse
CVR: 25469984
Hjemmeside
Allan Andersen Aut. VVS-installatør
Mariendals Alle 17
4200 Slagelse
CVR: 31337534
Hjemmeside