Blikkenslager Skjern

  • Modtag gratis 3 tilbud fra blikkenslagere i Skjern
  • Udfyld formularen online på under 6 min.
  • Spar let 22% på en faglærd blikkenslager

Få 3 Blikkenslager tilbud

Find en blikkenslager Skjern her - Få 3 VVS tilbud nu

10. juli 2018. Der er mange, der vælger at prøve at løse deres blikkenslagerproblem selv, men ikke alle har den ekspertise eller energi som skal til: Derfor bør du i de fleste tilfælde overlade blikkenslagerarbejdet til et professionelt blikkenslagerfirma i Skjern.
Ved at benytte fagfolk til arbejdet, er du sikker på, at blikkenslageropgaven bliver udført professionelt og sikkert. 3vvstilbud.dk´s mission er at gøre markedet for blikkenslageropgaver gennemskueligt for alle. Dette gør vi via vores gratis portal, som hjælper dig med at finde en kompetent blikkenslager i Skjern.
Vi leverer dig tre sammenlignelige blikkenslagertilbud, som matcher dine personlige ønsker og forventninger. Du modtager de 3 tilbud fra blikkenslager Skjern firmaerne i løbet af kun 28 timer på hverdage og vores tjeneste er 100 procent gratis og uforpligtende. Indtast din blikkenslageropgave nu!

Installér en termostat med fjernføler

Har dine radiatortermostater svært ved at holde stuetemperaturen konstant, kan årsagen være en uhensigtsmæssig placering, fx bag et gardin, i en dyb vinduesniche eller i direkte sollys, som forhindrer en nøjagtig registrering at rummets temperatur.
Her er løsningen at afmontere den gamle termostat og i stedet installere en model med fjernføler, som kan placeres på et bedre egnet sted. Det vil typisk være frit på væggen i en højde af mellem 30 og 70 cm - svarende til normal siddehøjde for en person.
Vælger du en fjernfølertermostat, der passer til det eksisterende ventilhus på radiatoren, kan udskiftningen ske, uden at vandet først skal tappes af radiatoren. Så tag den afmonterede termostat med til vvs-forhandleren eller byggemarkedet, når den nye med fjernføler skal købes. Bestem dig også for, hvor den nye fjernføler skal sidde og mål afstanden til termostaten.

Spar mindst 30% på din blikkenslageropgave

Her er en række eksempler på opgaver som professionelle blikkenslagere i Skjern håndterer dagligt:
  • Almindelig sanitetsarbejde
  • Beklædning af tage med aluminium
  • Installation af armaturer
  • Kontrol af kedeltermostat
  • Nyt gasfyr

Få 3 Blikkenslager tilbud


Eksempler på blikkenslager i 6900 Skjern

Lauge Bonde ApS
Feldsingvej 3 A
6900 Skjern
CVR: 19286630
Hjemmeside
Lindvig VVS A/S
Storegade 45
6900 Skjern
CVR: 35394559
Hjemmeside
VVS Centret A/S
Farverivej 2
6900 Skjern
CVR: 21852945
Hjemmeside