Blikkenslager i Skive

  • Få 3 gratis tilbud fra blikkenslagere i Skive
  • Udfyld skemaet på under 3 minutter
  • Spar op til 35% på en kompetent blikkenslager

Få 3 Blikkenslager tilbud

Blikkenslager Skive ➔ Få 3 konkrete vvs opgave tilbud

14. januar 2018. Har du en blikkenslageropgave, som du ønsker udført af et godkendt blikkenslagerfirma, skaffer vi gerne 3 billige blikkenslagertilbud. Du indtaster blot din opgave i skemaet på omkring 4 minutter. Så påtager vi os, at finde de 3 bedste blikkenslagere i Skive, som får lov at byde på din opgave.
Det er ikke nemt, selv at skulle ringe rundt til en række blikkenslagere og derefter beslutte, hvem man skal vælge. Overlad i stedet dette arbejde til os og sæt dig i stedet på terrassen/altanen i Skive med et glas kølig hvidvin og afvent, at 3 tilbud dumper ind i din indbakke.
Herefter kan du i ro og mag gennemgå de modtagne henvendelser og beslutte, om du ønsker at benytte et af tilbuddene. Du er også velkommen til at afvise alle tilbud. Vores service er ganske gratis og uforpligtende for private. Opret din blikkenslager Skive opgave her på siden og få 3 superskarpe tilbud fra blikkenslagere i Skive.

Centralvarmeanlæggets fyr og tank

Oliefyret består af en pumpe, som suger olie ind fra tanken, en blæser, som trækker forbrændingsluft ind, en dyse, der forstøver olien, og et tændingsarrangement, der antænder den forstøvede olie. Hertil kommer en masse automatik til styring af alle disse funktioner.
Brændslet får fyret tilført fra olietanken gennem en olieledning, hvor der sidder en lukkeventil. l kedeluniten er såvel oliefyret som cirkulationspumpen tilsluttet lysnettet via en stikkontakt.
Vandet i varmeanlægget har en evne til at cirkulere at sig selv. Det varme vand fra kedlen stiger til vejrs i rørene og søger atter nedad, når det afkøles. Alligevel indsætter man en cirkulationspumpe i systemets tremløbsstreng - lige efter shuntventilen - for at sikre en ensartet gennemstrømning og varmeafgivelse. l nogle varmeanlæg kan pumpen og shunten være sammenbygget i en enhed.

Det er helt gratis og uforpligtende

Tilbud fra blikkenslagerfirmaer i Skive kommune omfatter hele kommunen:
  • Dommerby
  • Ramsing
  • Spøttrup
  • Breum
  • Sundsøre

Få 3 Blikkenslager tilbud


Eksempler på blikkenslager i 7800 Skive
Rønbjerg Tagteknik
Højvangvej 4
7800 Skive
CVR: 21742384
Hjemmeside
Thorvald Amstrup A/S​
Odgaardsvej 2
7800 Skive
CVR: 10990645
Hjemmeside
Vestfjends VVS A/S
Birkebakken 39
7800 Skive
CVR: 25094050
Hjemmeside