Blikkenslager Skive

  • Indhent 3 gratis tilbud fra blikkenslagere i Skive
  • Udfyld online formularen på bare fire minutter
  • Spar op til 28% på en solid blikkenslager

Få 3 Blikkenslager tilbud

Blikkenslager Skive ➔ Få 3 konkrete vvs opgave tilbud

16. juli 2018. Har du en blikkenslageropgave, som du ønsker udført af et godkendt blikkenslagerfirma, skaffer vi gerne 3 billige blikkenslagertilbud. Du indtaster blot din opgave i skemaet på omkring 4 minutter. Så påtager vi os, at finde de 3 bedste blikkenslagere i Skive, som får lov at byde på din opgave.
Det er ikke nemt, selv at skulle ringe rundt til en række blikkenslagere og derefter beslutte, hvem man skal vælge. Overlad i stedet dette arbejde til os og sæt dig i stedet på terrassen/altanen i Skive med et glas kølig hvidvin og afvent, at 3 tilbud dumper ind i din indbakke.
Herefter kan du i ro og mag gennemgå de modtagne henvendelser og beslutte, om du ønsker at benytte et af tilbuddene. Du er også velkommen til at afvise alle tilbud. Vores service er ganske gratis og uforpligtende for private. Opret din blikkenslager Skive opgave her på siden og få 3 superskarpe tilbud fra blikkenslagere i Skive.

Centralvarmeanlæggets fyr og tank

Oliefyret består af en pumpe, som suger olie ind fra tanken, en blæser, som trækker forbrændingsluft ind, en dyse, der forstøver olien, og et tændingsarrangement, der antænder den forstøvede olie. Hertil kommer en masse automatik til styring af alle disse funktioner.
Brændslet får fyret tilført fra olietanken gennem en olieledning, hvor der sidder en lukkeventil. l kedeluniten er såvel oliefyret som cirkulationspumpen tilsluttet lysnettet via en stikkontakt.
Vandet i varmeanlægget har en evne til at cirkulere at sig selv. Det varme vand fra kedlen stiger til vejrs i rørene og søger atter nedad, når det afkøles. Alligevel indsætter man en cirkulationspumpe i systemets tremløbsstreng - lige efter shuntventilen - for at sikre en ensartet gennemstrømning og varmeafgivelse. l nogle varmeanlæg kan pumpen og shunten være sammenbygget i en enhed.

Det er helt gratis og uforpligtende

Tilbud fra blikkenslagerfirmaer i Skive kommune omfatter hele kommunen:
  • Dommerby
  • Ramsing
  • Spøttrup
  • Breum
  • Sundsøre

Få 3 Blikkenslager tilbud


Eksempler på blikkenslager i 7800 Skive

Aut. VVS-Installatør Bent Nielsen ApS
Viborgvej 42 A
7800 Skive
CVR: 17429698
Hjemmeside
Jespers Blik
Vestre Skivevej 5
7800 Skive
CVR: 32912508
Hjemmeside
Mogenstrup Smede & Maskinforretning
Tingvej 14
7800 Skive
CVR: 17706500
Hjemmeside