Blikkenslager Skævinge

  • Indhent gratis 3 tilbud på blikkenslagere i Skævinge
  • Udfyld formularen på under 3 min.
  • Spar hutigt 28% på en certificeret blikkenslager

Få 3 Blikkenslager tilbud

Blikkenslager Skævinge ➔ VVS-arbejde ➔ Spar 30%

5. juli 2018. Skal du bruge en billig og samtidig dygtig blikkenslager i Skævinge? Så har du fundet den rigtige side. På 3vvstilbud.dk kan du - hurtigt og gratis - få 3 favorable henvendelser fra lokale blikkenslagere i Skævinge, der gerne vil hjælpe dig med blikkenslageropgaven - og det er ikke så dyrt som du tror.
Udfyld online formularen på mindre end 2 minutter og modtag en fast attraktiv pris på din blikkenslager Skævinge opgave. De pålidelige blikkenslagere udfører blikkenslageropgaven med fokus på høj kvalitet til skarpe konkurrencedygtige priser. Vi tilbyder at gøre hele arbejdet og du sparer mindst 14%
Slip for selv at skulle indhente priser og tilbud på VVS-arbejde i Skævinge. Lad i stedet de godkendte blikkenslagere i vores netværk konkurrere om at vinde din blikkenslageropgave. Du beslutter selv, hvilket af de skarpe tilbud du bedst synes om. Held og lykke med din blikkenslageropgave!

Eksempel på badeværelse i en ny bolig

Kalciumsilikatpladerne er opsat uden knasfuger, så pladerne har plads til at bevæge sig. Væggene er udført på etage- eller terrændæk inden udstøbning af betongulvet. Tilslutningen til ydervæg og loft er udført med teleskopsamling. I dørhullet er udstøbt opkant, så niveauet af klinkerne, der danner underkarm i døren, mindst er i niveau med gulvet i den øvrige bolig.
Det opretstående badekar er forsænket. Det opretstående badekar er forsynet med brusevinger. Vingerne er forbundet med det yderste pladelag på væggen med et samlebeslag, der kan optage tolerancer ved indbygningen og tilslutte vingerne vandtæt til væggen.
Få gratis 3 blikkenslager tilbud. Det er gratis og du får et godt sammenligningsgrundlag. Hvis du ikke vil bruge tilbuddene, er du ikke forpligtet til det. Med et godt tilbud kan du spare op til 25 procent. Udfyld webformularen på fem minutter og beskriv opgaven.

Modtag 3 skarpe tilbud i dag

Blikkenslagerfirmaer dækker normalt mange forskellige områder inden for blikkenslagerfaget bl.a. i kraft af flere ansatte blikkenslagere med forskellige specialer f.eks.
  • Aluminiumfacader
  • Beklædning af tage med zink
  • Eftersyn af oliekedler
  • Installation af naturgas
  • Klimaanlæg

Få 3 Blikkenslager tilbud


Eksempler på blikkenslager i 3320 Skævinge

Bosse Bliktud
Baunehøjen 15
3320 Skævinge
CVR: 33913737
Hjemmeside
PT Entreprise ApS
Kildevænget 21, Meløse
3320 Skævinge
CVR: 16349682
Hjemmeside
CVM-Teknik IVS
Gersehaven 31
3320 Skævinge
CVR: 37149624
Hjemmeside