Blikkenslager i Skævinge

  • Få 3 gratis tilbud fra blikkenslagere i Skævinge
  • Udfyld online skemaet på under 4 minutter
  • Spar op til 40% på en rutineret blikkenslager

Få 3 Blikkenslager tilbud

Håndværksarbejde - få 3 attraktive tilbud

23. november 2017. Mangler du en blikkenslager i Skævinge? Så er du kommet til det rigtige website. På dette website kan du - gratis og let - få 3 seriøse henvendelser fra blikkenslagere i Skævinge, der gerne vil hjælpe dig med din blikkenslageropgave - og det er ikke så dyrt som du tror.
Udfyld online formularen på mindre end 2 minutter og modtag en fast attraktiv pris på din blikkenslageropgave i Skævinge. De pålidelige blikkenslagere udfører blikkenslageropgaven med fokus på høj kvalitet til skarpe konkurrencedygtige priser. Vi tilbyder at gøre hele arbejdet og du sparer mindst 14%
Slip for selv at skulle indhente priser og tilbud på VVS-arbejde i Skævinge. Lad i stedet de godkendte blikkenslagere i vores netværk konkurrere om at vinde din blikkenslageropgave. Du beslutter selv, hvilket af de skarpe tilbud du bedst synes om. Held og lykke med din blikkenslageropgave!

Eksempel på badeværelse i en ny bolig

Kalciumsilikatpladerne er opsat uden knasfuger, så pladerne har plads til at bevæge sig. Væggene er udført på etage- eller terrændæk inden udstøbning af betongulvet. Tilslutningen til ydervæg og loft er udført med teleskopsamling. I dørhullet er udstøbt opkant, så niveauet af klinkerne, der danner underkarm i døren, mindst er i niveau med gulvet i den øvrige bolig.
Det opretstående badekar er forsænket. Det opretstående badekar er forsynet med brusevinger, der beskytter dør, sanitet, rørgennemføringer, radiator og inventar. Vingerne er forbundet med det yderste pladelag på væggen med et samlebeslag, der kan optage tolerancer ved indbygningen og tilslutte vingerne vandtæt til væggen.
Vådzonen er i eksemplet placeret så langt væk fra vinduet, at dette ikke udsættes for vandsprøjt fra badet. Gulvunderlaget i den øvrige del af rummet er afrettet, så der ikke er bagfald.

Modtag 3 skarpe tilbud i dag

Blikkenslagerfirmaer dækker normalt mange forskellige områder inden for blikkenslagerfaget bl.a. i kraft af flere ansatte blikkenslagere med forskellige specialer f.eks.
  • Aluminiumfacader
  • Beklædning af tage med zink
  • Eftersyn af oliekedler
  • Installation af naturgas
  • Klimaanlæg

Få 3 Blikkenslager tilbud


Eksempler på blikkenslager i 3320 Skævinge
Brawo Byg
Fruervadvej 14
3320 Skævinge
CVR: 19980073
Hjemmeside
PB HåndværkerService
Amtsvejen 109
3320 Skævinge
CVR: 35366156
Hjemmeside
CVM-Teknik IVS
Gersehaven 31
3320 Skævinge
CVR: 37149624
Hjemmeside