Blikkenslager i Skælskør

  • Få gratis 3 tilbud fra blikkenslagere i Skælskør
  • Udfyld onlineformularen på under 6 minutter
  • Spar op til 20% på en professionel blikkenslager


Få 3 tilbud

Effektivt blikkenslagerarbejde i Skælskør

3. august 2017. Du starter med at udfylde skemaet online og oplyse, hvad det er for en opgave, du ønsker blikkenslagerhjælp til. Når vi modtager din sag, bliver den gennemlæst og valideret, og herefter bliver den udsendt til vores netværk af blikkenslagere i Skælskør og omegn.
Maksimalt 3 blikkenslagere fra Skælskør får lov at byde på din opgave og de modtager dine kontaktoplysninger. Du vil herefter blive kontaktet pr telefon, sms eller mail med henblik på at blive enige om et muligt samarbejde. Denne tjeneste er helt gratis og uforpligtende for dig som opgaveopretter.
En aftale om at løse en opgave indgås direkte mellem blikkenslagerne og dig som eneste parter. 3vvstilbud.dk formidler udelukkende kontakten mellem de to parter (opgavestiller og opgavesløser). 3vvstilbud.dk har derfor ingen juridisk indflydelse eller ansvar for løsningen af de opgaver, vi modtager.

Forsyning af vandværksvand

Gamle husstande er ikke lovgivningsmæssigt forpligtet til installation af en kontraventil, men i forbindelse med installation af en vandmåler, skal der før eller i måleren placeres en kontraventil. Ved installation af et regnvandsanlæg skal der placeres en tilbagestrømningssikring på stikledningen.
Overløbet fra regnvandstanken skal sikres mod tilbagestuvning fra enten kloakken eller fra det lokale nedsivningsanlæg. Vigtigheden af sikringen afhænger af, hvor regnvandet ledes hen - er det til et fællessystem, til et separat regnvandssystem eller til lokal nedsivning.
Koncentrationen af bakterierne ved tilbagestuvning er meget forskellig for de tre situationer. Der er desuden placeret et overløb i forbindelse med filteret, som ledes via en brønd ud til kloakken eller til lokal nedsivning. Efter nedløbsbrønden er der en sikring mod tilbagestuvning fra kloakken ind i regnvandsanlægget.

Find din faglærde håndværker her

Her er en liste med eksempler på emner en almindelig blikkenslager ofte arbejder på:
  • Eftersyn af varmevekslere
  • Køleanlæg
  • Montering af vandvarmere
  • Udskiftning af varmvandsbeholdere
  • Varmepumper

Få 3 tilbud


Eksempler på blikkenslager i 4230 Skælskør
Nemo VVS A/S
Præstemarken 7
4230 Skælskør
CVR: 15251735
Hjemmeside
OP - VVS ApS
Værkstedsvej 1
4230 Skælskør
CVR: 31173809
Hjemmeside
Vestsjællands Blikkenslagerforretning
Hesselbyvej 6
4230 Skælskør
CVR: 37295620
Hjemmeside