Blikkenslager i Sjælland

  • Få gratis 3 tilbud fra blikkenslagere i Sjælland
  • Udfyld skemaet online på under 5 minutter
  • Spar op til 30% på en seriøs blikkenslager

Få 3 Blikkenslager tilbud

En pålidelig blikkenslager på Sjælland

23. november 2017. Du har brug for en lokal blikkenslager på Sjælland? Så er du havnet på det helt rigtige websted. På 3vvstilbud.dk får du gratis og let tre attraktive tilbud fra dygtige blikkenslagere på Sjælland, der meget gerne vil løse din blikkenslageropgave.
Du skal blot indtaste din blikkenslageropgave i online skemaet på under tre minutter og forklare, hvad du skal have udført. Inden for 2 dage, får du hurtige tilbud fra op til 3 kompetente sjællandske blikkenslagere, som gerne vil udarbejde tilbud på din blikkenslageropgave.
Du beslutter selv, hvilket tilbud du vil benytte. Hvis ingen af tilbuddene er som du ønsker, kan du selvfølgelig sige nej tak til alle 3 henvendelser. Vores tilbud er 100 pct gratis og uforpligtende - lettere bliver det ikke. Opret din opgave allerede i dag og få 3 dejlige blikkenslagertilbud i din postkasse i morgen.

Tapventiler og sædeventiler

Almindelige tapventiler er sædvanligvis de ventiler, der betjenes ved et traditionelt håndgreb. Der findes dog også ventiler med knæ-, albue- eller fodbetjening. Anbringelse af almindelige tapventiler, eller servantehaner, som disse også kaldes sker på steder, hvor man ikke ønsker eller har mulighed for at anvende blandearmaturer.
De kan også anvendes som spulehaner på steder, hvor der ikke kræves tilbagestrømningssikring, feks. foran vaske- og opvaskemaskiner. Tryktabet gennem almindelige tapventiler er normalt meget lille, til gengæld støjer ventilerne.
Sædeventiler er følsomme over for urenheder og har ofte svært ved at lukke tæt efter nogle års brug, Pakningerne skal så udskiftes, og ofte skal ventilsædet, der er af metal, fræses op. Keramiske ventiler, hvor lukningen sker ved hjælp af to keramiske skiver, der drejes i forhold til hinanden, er stort set vedligeholdelsesfri.

Der er penge at spare (30%)

Blikkenslagere har et temmelig alsidigt arbejde - se bare disse eksempler:
  • Brugsvandpumper
  • Etablering af tagnedløb
  • Installation af vandvarmere
  • Montering af træpillefyr
  • Varmeinstallationer

Få 3 Blikkenslager tilbud


Eksempler på blikkenslager i 4160 Sjælland
JJJ Smed
Mosevej 15
4160 Herlufmagle
CVR: 38052942
Hjemmeside
Vand & Varmeservice ApS
Enghavevej 1
4160 Herlufmagle
CVR: 33755503
Hjemmeside
Gelsted VVS- og Oliefyrsservice
Porsemosen 100, Gelsted
4160 Herlufmagle
CVR: 45013014
Hjemmeside