Blikkenslager Silkeborg

  • Få 3 gratis tilbud fra blikkenslagere i Silkeborg
  • Udfyld formularen online på kun 2 minutter
  • Spar let 22% på en lokal blikkenslager

Få 3 Blikkenslager tilbud

Blikkenslager Silkeborg ➔ Bestil 3 tilbud på VVS-service

7. maj 2018. Vores samarbejdspartnere i Silkeborg påtager sig alle blikkenslageropgaver. Som privatkunde kan du forvente et professionelt udført job til tiden og til den aftale pris. Til alle blikkenslageropgaver anvendes kun de bedste folk og professionelt verktøj, der garanterer en sikker, hurtig, effektiv og billig løsning.
Ved en beregning af et rørnet holder man regnskab med energien, så det gælder om at få opstillet en ligning, som på nem måde tillader dette. Selv om det er energien, der regnes med, så vil man se, at det i praktiske beregninger ofte er trykket, som indgår i beregningerne. Få 3 blikkenslager Silkeborg tilbud her.
For at forstå sammenhængen mellem tryk og energi, kan man tænke sig indsat et stempel i røret. Dimensionering af vandinstallationer skal baseres på normen. De instrukser, som normen giver for dimensioneringen, kan i grove træk opdeles i: Overordnede funktionskrav og beregningsforskrifter.

Vaske- og opvaskemaskiner

Vaske- og opvaskemaskiner skal i Danmark være godkendt i henhold til DS/EN 60335. Ved tilslutning af vaske- og opvaskemaskiner skal følgende opfyldes:
Vaske- og opvaskemaskiner, der er udført med sikring mod oversvømmelse som følge af utilsigtet vandtilstrømning eller blokeret afløb.
Disse tillades placeret i rum uden gulvafløb, såfremt de er placeret på et vandtæt underlag, der er udført således, at udstrømmende eller udsivning af vand kan konstateres. Vaske- og opvaskemaskiner med speciel sikring og særlig udformning, der sikrer, at udsivning af vand er forhindret.
Disse kan opstilles i rum uden gulvafløb og uden vandtæt underlag. På fast installerede maskiner tilsluttes afløbet lige over vandlåsen under køkkenvasken. Ved opstilling uden gulvafløb må bundventilen i karret ikke forsynes med overløbsrør, prop eller andet lukke.

Håndværksarbejde - spar op til 25%

Billigt blikkenslagerarbejde tilbydes i hele Silkeborg kommune:
  • Resenbro
  • Funder
  • Skægkær
  • Kjellerup
  • Gråmose

Få 3 Blikkenslager tilbud


Eksempler på blikkenslager i 8600 Silkeborg

Bjarup Blik
Christiansvej 12
8600 Silkeborg
CVR: 29108811
Hjemmeside
Lemming VVS
Sortenborgvej 35
8600 Silkeborg
CVR: 10213444
Hjemmeside
Silkeborg VVS Teknik ApS
Thorupgårdsvej 30
8600 Silkeborg
CVR: 28285868
Hjemmeside