Blikkenslager i Ry

  • Få 3 gratis tilbud fra blikkenslagere i Ry
  • Udfyld online skemaet på under 5 minutter
  • Spar op til 25% på en godkendt blikkenslager


Få 3 tilbud

Blikkenslager i Ry? Få gratis 3 tilbud i dag

3. august 2017. Har du brug for et professionelt blikkenslagerfirma i Ry til at udføre dit VVS-arbejde, så få gratis 3 tilbud på blikkenslageropgaven her. Vores samarbejdspartnere håndterer alt fra A til Z - hvad enten det er gas, vand, sanitet eller blikarbejde på taget.
De overordnede funktionskrav til vandinstallationer har meget generel karakter, så det er nødvendigt nøje at følge de angivne beregningsforskrifter, hvis man skal dimensionere en installation, som er omfattet af normen. Kun i tilfælde, som normen ikke dækker, eller ved udvikling af nye systemer og komponenter kan det være aktuelt at anvende andre beregningsforskrifter.
Angivelse af det laveste normale tryk i en vandinstallation: Enhver beregning tager udgangspunkt i det laveste normale tryk. Ved beregningen går man ud fra, at trykket er målt i forsyningspunktet. Hvis trykket fås angivet på anden måde, foretages først en omregning.

Zink skotrender

På tegltage, tage med dæk af betontagsten og tage af bølgeplader findes der almindeligvis skotrender, hvis taget har flere flader som fx ved vinkelhuse eller hvis der findes kviste med sadeltag. Tidligere så man render udført af såkaldte skotrendesten og de findes stadig her og der.
De fungerer godt og fremhæver indtrykket af et smukt ensartet tag af teglmaterialer. Man kunne ønske, at denne byggeskik blev genoptaget i stedet for de senere så udbredte skotrender af zinkplade. Den tiltagende luftforurening og forsuring af regnvandet har nemlig ført til, at zink nedbrydes hurtigere end før.
Skotrendesten af tegl har ikke den svaghed. Har man skotrendesten på sit tag, må man være forberedt på, at nye sten til udbedring af skader skal bestilles på et teglværk. Skotrender har den ulempe. at de kan samle store mængder sne.

Norm for vandinstallationer

Til gennemførelse af beregningerne angiver normen en række krav, vejledninger og beregningsmæssige forudsætninger. De vigtigste vedrører:
  • Fastsættelse af tryk i forsyningsledningen
  • Begrænsning af støjgener
  • Fastlæggelse af forudsatte vandstrømme
  • Beregning af dimensionsgivende vandstrømme
  • Forholdsregler mod korrosion
  • Beregning af tryktab i installationen

Få 3 tilbud


Eksempler på blikkenslager i 8680 Ry
Tabermann VVS
Randersvej 104
8680 Ry
CVR: 28012322
Hjemmeside
Jysk Blik VVS & Solvarme
Skærsbrovej 3 A
8680 Ry
CVR: 21332909
Hjemmeside
Rebsdorf VVS - og Oliefyr
Ahornvej 5
8680 Ry
CVR: 26071054
Hjemmeside