Blikkenslager Roskilde

  • Få 3 gratis tilbud fra blikkenslagere i Roskilde
  • Udfyld skemaet online på kun 3 min.
  • Spar let 30% på en pålidelig blikkenslager

Få 3 Blikkenslager tilbud

Blikkenslager Roskilde. VVS-arbejde? Få 3 friske tilbud

22. juni 2018. Du har brug for professionel hjælp fra en blikkenslager i Roskilde og hjælpen er nær - du skal blot indtaste din opgave i skemaet online og det tager under 5 minutter. Du kan kvit og frit oprette en opgave til en professionel blikkenslager i Roskilde her på siden, uanset omfanget af din opgave.
Oplys blot, hvad din blikkenslageropgave handler om. Så distribuerer vi sagen videre til vores net af blikkenslagere i Roskilde og omegn, så du kan få den rette blikkenslager med det rette seriøse blikkenslagertilbud. I løbet af et par dage modtager du 3 supergode tilbud fra potentielle blikkenslagere.
Det er enkelt, gratis og hurtigt og vi har blikkenslagere i hele Danmark rede til at løse din opgave. Udfyld skemaet online på under 2 minutter og oplys, hvad det er du har brug for hjælp til. Jo mere detaljeret du beskriver dine ønsker, jo skarpere blikkenslager Roskilde tilbud vil du sandsynligvis modtage.

Udførelse af isolering mod energitab

Isolering mod energitab er afhængig af rørsystemets udformning og placering samt rørisoleringsmaterialet. Hovedledninger skal ophænges så afstanden mellem rørene indbyrdes og afstande til loft og væg er overholdt. DS 1102 tillader dog en minimumsafstand på 50 mm.
Isolering mod frysning kan være nødvendig, hvor rør i bygninger føres gennem rum, hvor der kan forekomme frost, f.eks. garager, kældre o.lign. Ledninger i jord skal lægges i frostfri dybde, hvilket er mindst 1,2 meter til overkant af ledning.
Ledninger til sprinkleranlæg og andre brandslukningsanlæg lægges normalt i en dybde af 1,4 meter til overkant af ledning. Ledninger må ikke føres ind i bygning gennem eller umiddelbart ved lyskasser eller kældernedgange, men skal holdes i en afstand på mindst 1,0 meter herfra.

Du får kun tilbud fra lokale firmaer

Blikkenslagere i Roskilde kommune servicerer naturligvis hele kommunen:
  • Dåstrup
  • Darup
  • Veddelev
  • Gadstrup
  • Ågerup

Få 3 Blikkenslager tilbud


Eksempler på blikkenslager i 4000 Roskilde

Roskilde VVS ApS
Vindingevej 36
4000 Roskilde
CVR: 29425841
Hjemmeside
Finn Jepsen VVS A/S
Langebjerg 18
4000 Roskilde
CVR: 73704219
Hjemmeside
Aage Jørgensen VVS
Øde Hastrup Vej 110
4000 Roskilde
CVR: 17622048
Hjemmeside