Blikkenslager Ringe

  • Få 3 gratis tilbud fra blikkenslagere i Ringe
  • Udfyld online formularen på kun 4 minutter
  • Spar let 33% på en velegnet blikkenslager

Få 3 Blikkenslager tilbud

VVS og Blikkenslager Ringe ➤ Få 3 gratis tilbud nu

7. maj 2018. Når du skal bruge en blikkenslager i Ringe er det 3vvstilbud.dk, du skal bruge. Vi tilbyder at finde de bedste blikkenslagere i Ringe til netop din opgave. Vores partnere arbejder med sans for detaljen og en grundig planlægning af arbejdet fra start til slut.
Før blikkenslagern Ringe fagfolkene begynder på en opgave, ydes der en grundig rådgivning på dit projekt om forarbejde, klargøring, rengøring, efterfølgende vedligeholdelse osv. Sammen bliver I enige om den bedste løsning på netop din blikkenslageropgave.
Blikkenslagerne i Ringe tilbyder et bredt spektrum af blikkenslageropgaver og kan klare næsten alt. Ud over at vejlede om din opgave, kan de sikre at du får det resultat du ønsker. At levere et professionelt stykke arbejde, kræver at man er opdateret med den nyeste viden inden for feltet.

Kobberforing og korrosionsfaste varmtvandsbeholdere

En særlig type overfladebeskyttelse er kobberforing, der giver en god beskyttelse. De fleste kobberbeholdere på det danske marked er udført af stålplade med kobberforing. Kobberforede beholdere bør ikke anvendes, når vandets pH-værdi er mindre end 7, dvs. surt vand.
Den efterfølgende rørinstallation må ikke udføres af varmforzinkede stålrør. For at undgå korrosion, kan anvendelse af beholdere af korrosionsfast materiale, f.eks. kobber eller rustfrit stål, komme på tale.
For beholdere udført af kobberlegeringer gælder, hvad der i det foregående er skrevet om kobberforede stålbeholdere. Der findes beholdere, der er udført af legeringer af nikkel og kobber. Disse er mere korrosionsfaste end beholdere af rent kobber. Rustfrit syrefast stål er et velegnet materiale til varmtvandsbeholdere.

Vandbesparende foranstaltninger

Utætheder og spild på installationen stammer oftest fra:
  • Utætte jordledninger efter måleren
  • Utætte ledninger i bygningen
  • Utætte ventiler, taphaner og/eller wc cisterner
Overforbrug på installationen skyldes ofte følgende:
  • Taphaner til bad og lignende med stor vandstrøm
  • For lang ventetid på det varme eller kolde vand
  • WC-skåle med stor skyllevandsmængde

Få 3 Blikkenslager tilbud


Eksempler på blikkenslager i 5750 Ringe

Smede og Blikkenslagermester Per Mortensen A/S
Lundsager 3
5750 Ringe
CVR: 26989183
Hjemmeside
Midtfyns VVS & Smedie ApS
Bakkevej 11
5750 Ringe
CVR: 21084832
Hjemmeside
Hillerslev Stokerfyr
Assensvej 167
5750 Ringe
CVR: 15378646
Hjemmeside