Blikkenslager Rebild

  • Bestil 3 gratis tilbud fra blikkenslagere i Rebild
  • Udfyld online formularen på bare seks minutter
  • Spar hutigt 33% på en velegnet blikkenslager

Få 3 Blikkenslager tilbud

Blikkenslager Rebild ➤ 3 gratis tilbud på VVS service

25. juli 2018. Det første du skal gøre er, at beskrive den blikkenslageropgave i Rebild, som du ønsker at modtage tilbud på. Det kan være alt fra komplet VVS-service i din bolig til mindre røropgaver. Blikkenslagerne kommer overalt - du skal blot specificere hvor.
Udfyld skemaet her på den gratis tilbudsportal med en konkret beskrivelse, så blikkenslagerne hurtigt kan vurdere din opgaves omfang. Når vi har modtaget din opgave, bliver den verificeret og derefter videresendt til de tre mest kvalificerede blikkenslager Rebild fagmænd.
De 3 første blikkenslagere fra Rebild, som reagerer, får lov at byde på din opgave og modtager herefter dine kontaktoplysninger med det formål at levere et godt blikkenslagertilbud til dig. Herefter diskuterer du priser og andre emner direkte med de pågældende firmaer fra Rebild.

Tagrender og nedløbsrør i kobber

Holbarheden for tagrender i kobber opgives til mellem 60 og 80 år, så det lader til at være en en gang for alle-løsning for de fleste husejere. Især i kystområder. hvor der er saltgus i luften, og i byområder med en del luftforurening vil kobberrender distancere sig i holdbarhed fra andre metalrender.
Kobber er et ret kostbart metal. Rendebøjler og murhager til befæstigelse af nedløb må også udskiftes til kobber for at undgå galvanisk tæring mellem kobberet og gamle rendejern.
Blikarbejdet og opsætningen er blikkenslager bl.a. fordi sektionerne skal loddes sammen og det gør alt i alt kobbertagrender til en ret dyr løsning i sammenligning med andre materialer, men på lang sigt måske nok den billigste. Mange vil sikkert også mene den smukkeste.

Få den bedste pris på blikkenslagerarbejde her

Her er nogle eksempler på områder i Rebild kommune, hvor vi kan tilbyde 3 tilbud på kompetent blikkenslagerarbejde:
  • Store Brøndum
  • Bradsted
  • Suldrup
  • Haverslev
  • Store Binderup

Få 3 Blikkenslager tilbud


Eksempler på blikkenslager i 9520 Rebild

Smeden Morten Guldhammer Jensen
Hvingelhatvej 20
9520 Skørping
CVR: 19080048
Hjemmeside
Skørping VVS ApS
Fræervej 2 C
9520 Skørping
CVR: 38196871
Hjemmeside
Winther VVS & Ventilation ApS
Smallegade 3
9520 Skørping
CVR: 33645465
Hjemmeside