Blikkenslager i Randers

  • Få 3 gratis tilbud fra blikkenslagere i Randers
  • Udfyld onlineskemaet på under 2 minutter
  • Spar op til 25% på en reel blikkenslager

Få 3 Blikkenslager tilbud

Din del af arbejdet er ret nemt

23. november 2017. Få gratis 3 velegnede tilbud på din blikkenslageropgave fra lokale blikkenslagere fra Randers. Når du har en blikkenslageropgave du skal have udført, skal du altid sørge for at få mere end 1 tilbud på opgaven. Det anbefales da de enkelte blikkenslagere ofte har meget varierende priser på diverse opgaver.
Indsend din blikkenslageropgave på under 4 minutter via onlineformularen til os. Så matcher vi din opgave med det netværk af blikkenslagere i Randers og omegn, som 3vvstilbud.dk samarbejder med. Maksimalt 3 kvalificerede og billige blikkenslagere får herefter lov at byde på din opgave.
De kontakter dig enten pr. sms eller via mail for at få yderligere oplysninger om opgaven eller for at give et konkret tilbud på opgaven. Det er 100 % gratis og nemt at indsende en Randers blikkenslager opgave og det står dig helt frit for, om du vil acceptere nogen af tilbuddene.

Tagrender og nedløb

Tidlige forsøg på at få kontrol over regnvand fra store tagflader har involveret render af træ og rende udmundinger i spygat uden nedløb, som blot lod vandet plaske ned et stykke fra husets sokkel.
Efterhånden kom der dog mere civiliserede løsninger til, hvor nedløb af jernblik - som rustede for et godt ord - eller det dyrere, men varige kobberblik ledte tagvandet til grunden. Huse fra midten af 1800-tallet og frem til i dag, har draget nytte af det forholdsvis billige zinkblik til både render og nedløb.
Et langt mere bestandigt materiale end jernblik. Kobber blev brugt og bliver stadig brugt til render og nedløb. Det er et glimrende og smukt materiale. men desværre temmelig kostbart.

Nye muligheder med 3 blikkenslager tilbud

Professionelle blikkenslagerfirmaer i Randers kommune dækker hele kommunen fra nord til syd:
  • Dronningborg
  • Langkastrup
  • Uggelhuse
  • Mellerup
  • Hvidsten

Få 3 Blikkenslager tilbud


Eksempler på blikkenslager i 8900 Randers
ML Blik
Laurentiigade 4
8900 Randers
CVR: 35505989
Hjemmeside
Gastjek
Vestergrave 38
8900 Randers
CVR: 33357494
Hjemmeside
Jespersen Tag Og Byg
Søren Møllers Gade 30
8900 Randers
CVR: 36309741
Hjemmeside