Blikkenslager Rødovre

  • Få 3 gratis tilbud fra blikkenslagere i Rødovre
  • Udfyld online formularen på mindre syv min.
  • Spar let 15% på en kompetent blikkenslager

Få 3 Blikkenslager tilbud

Blikkenslager Rødovre ➔ Billig VVS-arbejde. Få 3 tilbud

7. maj 2018. At finde en autoriseret og billig blikkenslager i Rødovre er måske ikke helt så enkelt som du skulle tro. Ikke alle blikkenslagere har et godt ry og hvad koster det egentligt at få løst en blikkenslageropgave af en erfaren blikkenslager Rødovre? Løsningen finder du her på websiden!
Her kan du nemlig gratis og uforpligtende få to-tre skarpe tilbud fra erfarne blikkenslagere i Rødovre. Det eneste du skal gøre, er at indtaste opgaven i skemaet online på 5 minutter. Derefter får du 3 skarpe tilbud som du frit kan vælge fra eller til.
Er din blikkenslageropgave kompliceret? Så bør du i detaljer beskriver problemet så præcist som overhovedet muligt, så kun de blikkenslagere med de rigtige kvalifikationer kommer med bud på din opgave. Er din sag en standardopgave, er det normalt nemt at finde og vælge den billigste pris.

Historien om blikkenslagerfaget

Fra det store smedelav udviklede der sig efterhånden mindre lav med forskellige specialer. Blikkenslagerlavet blev dannet i 1678, og det havde ikke mange arbejdsområder. Kandestøberne støbte i tin, gørtlerne i messing og kobbersmedene drev kobberet op til nyttigt husgeråd.
Blikkenslagerne beskæftigede sig mest med at fremstille lygter og hed da også oprindelig Blech- og Lochtemager lauget. Efter den store brand i København i 1728, blev det besluttet at gøre bebyggelsen i byerne mere sikker. Gaderne blev bredere og mere regelmæssige, stråtag blev strengt forbudt (hvad det sådan set allerede var).
Der måtte ikke være bindingsværk ud mod gaden, og i det hele taget skulle anvendelse af træ begrænses mest mulligt. Hidtil havde tagrender og nedløbsrør været af træ. De skulle fremover være af metal og det blev blikkenslagernes domæne.

Du får kun tilbud fra erfarne blikkenslagere

Få 3 tilbud fra erfarne blikkenslagere - gratis og uforpligtende - overalt i Rødovre kommune:
  • Rødager
  • Islev
  • Brandholm
  • Islevdal
  • Valhøj

Få 3 Blikkenslager tilbud


Eksempler på blikkenslager i 2610 Rødovre

Feldam VVS ApS
Tæbyvej 44
2610 Rødovre
CVR: 35253963
Hjemmeside
Dahl A/S
Islevdalvej 208
2610 Rødovre
CVR: 12700377
Hjemmeside
Dehlsen & Sønner A/S
Valhøjs Alle 187
2610 Rødovre
CVR: 15553871
Hjemmeside