Blikkenslager i Rødekro

  • Få gratis 3 tilbud fra blikkenslagere i Rødekro
  • Udfyld formularen online på under 3 minutter
  • Spar op til 35% på en godkendt blikkenslager


Få 3 tilbud

En gratis internet tjeneste

3. august 2017. Udfordringen med at finde en pålidelig, dygtig og ikke mindst billig blikkenslager i Rødekro kan virke uoverskuelig - der er så mange muligheder og mange spørgsmål - hvad koster det, hvordan skal installationerne vedligeholdes, hvilke firmaer kan man stole på osv.
Løsningen på dette problem er dog nær - her på hjemmesiden kan du nemlig få 3 gode og billige tilbud fra seriøse blikkenslagere i Rødekro, og det er endda både gratis og hurtigt. Du skal blot udfylde formularen online på under 5 minutter med din blikkenslageropgave.
Når vi modtager din blikkenslageropgave, bliver den checket igennem og godkendt. Herefter formidler vi den videre til vores samarbejdspartnere i Rødekro. De 3 mest kvalificerede blikkenslagere i Rødekro får lov at byde på din opgave og kort efter får du tre stærke blikkenslagertilbud som du selv kan vælge mellem.

Melderør, fugtfølere og oversvømmelsessikringer

Ved skjulte rørinstallationer kan der udføres melderør i form af tomrør eller render, som føres frem til et synligt sted. En lækage kan derved opdages før den medfører større skader på bygningsdele m.v.
Fugtfølere placeres på steder, hvor eventuelt lækvand søger hen. Følerne kan være elektroniske og give alarmsignal. Endvidere kan de indrettes således, at vandtilstrømningen lukkes via en magnetventil.
Vaske- og opvaskemaskiner tillades opsat i rum uden gulvafløb, såfremt de er placeret på et vandtæt underlag, der er udført således, at udstrømmende eller udsivning af vand kan konstateres. Nye modeller er dog med indbygget fast bund, hvorved vandtæt underlag er overflødigt. En anden form for oversvømmelsessikring kan være en ventil, der er beregnet til at lukke for vandstrømmen ved f.eks. et pludseligt brud på slangen eller ved en utæt slange.

Forskellige typer af amaturer

Et aftapningsarmatur er defineret i DS 439 som værende en ventil til åbning eller lukning og regulering af vandstrømmen ved et tapsted. Aftapningsarmaturer kan inddeles i følgende hovedgrupper: tapventiler og blandearmaturer.
Armaturer skal være VA-godkendt, når de er i berøring med drikkevand. Godkendelserne er baseret på en række krav, stillet i et sæt godkendelses- og prøvningsbetingelser. Et armatur kan være konstrueret som følger:
  • Sædeventil
  • Keramiske ventil
  • Sædeventil med løs kegle
  • Trykknapsventil
  • Fotocelle/elektronisk styring

Få 3 tilbud


Eksempler på blikkenslager i 6230 Rødekro
Genner Blik ApS
Øster Løgumvej 41, Genner
6230 Rødekro
CVR: 31423295
Hjemmeside
Zink Syd Hjordkær
Klintvej 20, Hjordkær
6230 Rødekro
CVR: 34025363
Hjemmeside
Helge Buch
Løkkegårdsvej 29
6230 Rødekro
CVR: 26073790
Hjemmeside