Blikkenslager Odsherred

  • Modtag 2-3 gratis tilbud fra blikkenslagere i Odsherred
  • Udfyld formularen online på bare 2 minutter
  • Spar omkring 15% på en godkendt blikkenslager

Få 3 Blikkenslager tilbud

Blikkenslager Odsherred ➤ spar 22-28% på VVS-arbejde

20. juli 2018. Få nemt det bedste beslutningsgrundlag med blikkenslagertilbud fra seriøse og kompetente blikkenslagere i Odsherred. Opret din opgave online på mindre end 5 minutter. Så matcher vi opgaven med vores net af godkendte blikkenslager Odsherred virksomheder.
De 3 bedste blikkenslagere i Odsherred til netop din blikkenslageropgave modtager dine kontaktoplysninger. De vil herefter selv kontakte dig hurtigst muligt med et knaldgodt tilbud eller med yderligere spørgsmål omkring din specifikke blikkenslageropgave.
Du sparer op til 18 procent samt en masse tid, ved at lade os gøre det hårde arbejde med at finde det helt rigtige blikkenslager til din opgave. Opret din opgave allerede i dag og modtag 3 konkurrencedygtige tilbud fra erfarne blikkenslagere i Odsherred inden for 38 timer.

Vandlåse og gulvafløb

Vandlåse og gulvafløb i vådrum. Kemikalier og specielt kaustisk soda er farlige, både for naturen, den der udfører rensningen og for den vvs-installatør, der måske ved en senere lejlighed skal arbejde med afløbet. Et hus med kælder har normalt lyskasser foran vinduerne. Her findes der i bunden et lille afløb, således at regnvand kan komme væk. Det er vigtigt, at dette renses 1-2 gange om året, således at der ikke pludselig sker forstoppelse, og der trænger regnvand ind ad vinduet.
Ofte er årsagen til opståede korrosionsskader en kombination af flere af disse korrosionsformer. I bygninger kan varmforzinkede stålrør anvendes til udskiftelige ledninger for såvel koldt som varmt vand, men har gennem årene givet mange tæringsproblemer og misfarvninger af drikkevandet. Varmforzinkede stålrør bør ikke anvendes, hvor vandkvaliteten er ringe.

Gratis tilbud - få dem her

Tilbud på en billig blikkenslager kan gives overalt i Odsherred kommune:
  • Lumsås
  • Vig
  • Herrestrup
  • Veddinge
  • Fårevejle

Få 3 Blikkenslager tilbud


Eksempler på blikkenslager i 4500 Odsherred

Kaj Larsen VVS & Kloak
Vangen 6
4500 Nykøbing Sj
CVR: 53912419
Hjemmeside
Wickelgrens Blik & Rørmontage
Havnegade 8
4500 Nykøbing Sj
CVR: 35692444
Hjemmeside
Nordens Blik
Vesterbro 32
4500 Nykøbing Sj
CVR: 37087114
Hjemmeside