Blikkenslager Odense

  • Bestil 2-3 gratis tilbud på blikkenslagere i Odense
  • Udfyld formularen online på bare 6 min.
  • Spar let 25% på en faglærd blikkenslager

Få 3 Blikkenslager tilbud

Blikkenslager Odense ➽ Få 3 tilbud fra lokale fagmænd

29. juli 2018. Prisforskellene på blikkenslagere i Odense kan være store. Prisen kan ofte være helt tilfældig. Du kan møde både gode og dårlige blikkenslagere med præcis den samme timepris. Det er derfor altid en god idé at få tre blikkenslagertilbud fra forskellige blikkenslagere i Odense inden du beslutter dig for, hvem du vil vælge.
Det er især, når man står over for et akut VVS-arbejde, at mange får brug for en blikkenslager, men også ved større planlagte renoveringsopgaver kan der være behov for at få hjælp fra en blikkenslager. Uanset hvilken form for blikkenslagerarbejde du har brug for, så kan det betale sig først at få tre tilbud på opgaven.
Når du har modtaget tilbuddene på din opgave, er beslutningen op til dig. Du kan vælge at benytte et af de tilbud du har modtaget, du kan også lade være. Beslutningen er som sagt helt op til dig. Rutinerede fagfolk står klar til at løse din blikkenslager Odense opgave allerede i dag.

PE- og PVC-rør

Rør af PE og PVC kan også anvendes i bygninger, men kun til koldt vand. Rørene giver ikke korrosionsproblemer i gængs forstand. Oftest anvendes disse rørtyper til vandforsyning, lagt i jord.
De til samling af disse rørtyper anvendte samlingsmetoder svejsning/limning, flanger, kompressionsfittings og stikfittings giver normalt ikke anledning til korrosionsproblemer. Da rørene primært anvendes til koldt drikkevand, hvor migrationen er lav, anses migrationen af kulstofforbindelser at være uden betydning.
PE- og PVC-rør kan i bygninger anvendes til koldt vand og kan lægges ikke-udskifteligt dog uden samlinger. PE- og PVC-rør må ikke vedvarende berøres af kemikalier, der kan beskadige rørmaterialet. Rørledninger af PVC C, der udsættes for direkte sollys (UV-stråling), skal beskyttes med et egnet isoleringsmateriale eller maling.

Her får du 3 tilbud fra pålidelige firmaer

Blikkenslagerfirmaer i Odense kommune opererer over hele kommunen:
  • Skibhusene
  • Fraugde
  • Neder Holluf
  • Holmstrup
  • Elmelund

Få 3 Blikkenslager tilbud


Eksempler på blikkenslager i 5000 Odense

Håndværkergården A/S
Lind hansens vej 5
5000 Odense C
CVR: 26645328
Hjemmeside
Kaj V Jensen
Reventlowsvej 46
5000 Odense C
CVR: 48490816
Hjemmeside
DanVVS ApS
Petersmindevej 14
5000 Odense C
CVR: 27235832
Hjemmeside