Blikkenslager i Odder

  • Få gratis 3 tilbud fra blikkenslagere i Odder
  • Udfyld online skemaet på under 2 minutter
  • Spar op til 15% på en fleksibel blikkenslager

Få 3 Blikkenslager tilbud

Modtag 3 tilbud fra blikkenslagere i Odder

23. november 2017. Ved hjælp af kontaktformularen som du finder ved at klikke på den grønne knap, kan du nemt bestille dine 3 gratis tilbud. Når du har indsendt din opgave, vil vi gennemgå den og sende den ud til de blikkenslagere i Odder området, som vi vurderer, vil være de bedst egnede til at løse din sag.
Vi tilbyder at gøre al arbejdet med at indhente blikkenslagertilbud fra kvalitetsbevidste blikkenslagere i Odder. Det eneste du skal gøre er, at indtaste din opgave i kontaktformularen på under 4 minutter. Dette er den absolut nemmeste måde at få tilbud fra blikkenslagere i Odder på.
Bliv kontaktet af en blikkenslager, med et gratis og uforpligtende blikkenslagertilbud på din opgave. Vælg det bedste tilbud, ud fra de tilbud du har modtaget og få påbegyndt din opgave. Jo før du opretter din Odder blikkenslageropgave, jo før kan du få udført den. Få det hellere overstået allerede i dag!

Armaturer - Pladsbehov og indbyrdes afstand

Armaturernes antal, indbyrdes afstand, placering i rummet samt størrelse afhænger af Bygningsreglementets minimumskrav, bygningens/beboelsens personbelastning samt ønskerne om god anvendelighed samt let rengøring og udskiftelighed.
De normalt anvendte armaturer varierer i dybde og bredde kun få cm fra hinanden, mens der er store variationer blandt specialmodellerne. For at sikre en tilfredsstillende brug af armaturer, bør disse monteres med forkanten placeret med de angivne standardhøjder til færdigt gulv.
Disse højder kan selvfølgelig øges/mindskes, hvor der skal tages specielt brugerhensyn, f.eks. til handicappede, børn eller specielt høje mennesker. I rum med gulvafløb føres afløbet fra brusekabinen til gulvafløbets sideindløb eller gennem en udskæring i risten.

Udfyld skemaet og få tre supertilbud i Odder

Du kan få tilbud på blikkenslagerarbejde i hele Odder:
  • Fensten
  • Bjerager
  • Neder Randlev
  • Fillerup
  • Fensholt

Få 3 Blikkenslager tilbud


Eksempler på blikkenslager i 8300 Odder
Ken Skovby VVS
Skovdalsvej 13
8300 Odder
CVR: 29421617
Hjemmeside
Berggrens Vvs Aps
Stampmøllevej 50B
8300 Odder
CVR: 35889833
Hjemmeside
A.D. Teknik ApS
Kildegade 6
8300 Odder
CVR: 27003168
Hjemmeside