Blikkenslager Nykøbing

  • Bestil 2-3 gratis tilbud på blikkenslagere i Nykøbing
  • Udfyld formularen online på ca 4 min.
  • Spar let 22% på en erfaren blikkenslager

Få 3 Blikkenslager tilbud

Blikkenslager Nykøbing? Billig VVS-arbejde med 3 tilbud

12. juli 2018. Søger du en seriøs blikkenslager i Nykøbing Falster? Så er du landet på det helt rigtige site. Her modtager du gratis og uforpligtende op til 3 godkendte og billige blikkenslagertilbud fra pålidelige blikkenslagere i Nykøbing Falster, som meget gerne vil udføre din blikkenslageropgave.
Kvalitetshåndværk kræver håndelag og det rigtige værktøj. Som professionelle ved blikkenslagerene, hvad der skal til. Deres holdning til godt håndværk er kundernes bedste garanti for vellykket resultat. Tilføj dertil at blikkenslagerne er stolte af deres fag. Det giver som bekendt det bedste resultat for alle parter.
Det er også sikkerheden for, at de forskelligartede opgaver bliver løst på faglig vis, uanset om det gælder en firmaopgave eller en privatopgave i Nykøbing Falster. Blikkenslager Nykøbing firmaerne finder den rigtige løsning i hvert enkelt tilfælde. Du kan på denne måde spare næstenl 26% på regningen.

Molybdænlegeret stålrør

Det materiale, der i dag anvendes til brugsvandsinstallationer, er et molybdænlegeret stål (syrefast rustfrit stål). Rørene kan anvendes til såvel varmt som koldt drikkevand, og kan lægges ikke-udskifteligt, dog uden samlinger. Rustfri stålrør kan samles med presfittings af rødgods eller rustfrit stål eller med klemringsfittings af rødgods.
Der er ikke kendte metalafgivelser til drikkevandet. Hvor chloridindholdet i vandet er højt (mere end 150 mg/l), bør rørene ikke anvendes, da dette kan give anledning til spændingskorrosion. Varmtvandstemperaturen bør ikke overstige 70° C og varmtvandsrørene bør beskyttes mod udvendig fugt.
Enkelte fabrikater af rustfrie rørsystemer har opnået godkendelse til anvendelse i systemer, hvor vandets chloridindhold er op til drikkevandsdirektivets max. grænse på 250 mg/l.

Fysiske og kemiske påvirkninger af vandledninger

Ledninger i bygning skal anbringes således, at ledningerne ikke udsættes for følgende påvirkninger:
  • Kemiske påvirkninger
  • Fysiske påvirkninger
  • Termiske påvirkninger
  • Kemiske påvirkninger
Fritliggende ledninger udsættes sjældent for kemiske påvirkninger. Hvis ledninger føres gennem rum, hvor luften kan indeholde dampe, f.eks. klor- og saltholdige dampe, bør der træffes særlige foranstaltninger. Ledninger af kobber og fittings af messing bør ikke anvendes i rum, skabe o.lign., hvor der kan optræde dampe af ammonium, da disse kan medføre spændingskorrosion.

Få 3 Blikkenslager tilbud


Eksempler på blikkenslager i 4800 Nykøbing

Sonny VVS ApS
Englandsvej 12
4800 Nykøbing F
CVR: 32651119
Hjemmeside
Søgaard Naturenergi
Pregehøjvej 21
4800 Nykøbing F
CVR: 15309989
Hjemmeside
Jørn's Smedie & VVS ApS
Aalborgvej 5
4800 Nykøbing F
CVR: 26085403
Hjemmeside