Blikkenslager i Nordfyn

  • Få 3 gratis tilbud fra blikkenslagere i Nordfyn
  • Udfyld skemaet på under 5 minutter
  • Spar op til 20% på en professionel blikkenslager

Få 3 Blikkenslager tilbud

Blikkenslager Nordfyn? Få 3 dejlige tilbud og spar 25%

14. januar 2018. Det generelle funktionskrav til en vandinstallation er i Norm for vandinstallationer udtrykt således: Vandinstallationen dimensioneres og udføres således, at der opnås en tilfredsstillende vandforsyning ved de enkelte tapsteder under hensyntagen til forsyningsforholdene. Få 3 gratis blikkenslager Nordfyn tilbud på 2-3 dage.
Vandinstallationer skal dimensioneres således, at et tapsted kan tilføres en vandstrøm og vandmængde, der er tilfredsstillende for tapstedets funktion. Dette krav til vandinstallationen skal være opfyldt ikke alene på tidspunktet for ibrugtagningen, men også i en rimelig tid derefter.
Installationer for varmt brugsvand skal dimensioneres efter samme retningslinier som installationer for koldt vand, men herudover tilkommer der nogle krav, som skal tage højde for energi og vandbesparelse. Dette kaldes samlet for de overordnede funktionskrav.

Kobberlegeringer (armaturer, fittings og ventiler)

I brugsvandsinstallationer anvendes en række vandmålere, afspærrings- og reguleringsventiler, fordelerrør og blandingsbatterier. Disse fremstilles hovedsageligt af kobberlegeringerne almindelig messing, afzinkningsbestandig messing og rødgods.
Kobberlegeringer har traditionelt været anvendt til brugsvand og erfaringer gennem mange år viser, at de generelt har god korrosionsbestandighed. Imidlertid ses i dag situationer, hvor kobberlegeringer ikke har den ønskede levetid, og hvor korrosion og metalafgivelse giver gener.
Derfor må det anbefales at anvende emner med stor godstykkelse. Korrosionsforløbet er stærkt afhængig af det valgte rørmateriale, vandkvaliteten, den anvendte kobberlegering og systemets udformning.

Indtast din opgave på under 5 minutter

Dygtige blikkenslagere på Nordfyn kommer hele vejen rundt i kommunen:
  • Guldbjerg
  • Klintebjerg
  • Otterup
  • Bogense
  • Hårslev

Få 3 Blikkenslager tilbud


Eksempler på blikkenslager i 5210 Nordfyn
Blik & VVS ApS
Paarupvej 7
5210 Odense NV
CVR: 29628157
Hjemmeside
J. Beese VVS og Blik A/S
Thulevej 13, Tarup
5210 Odense NV
CVR: 17783696
Hjemmeside
Paarup VVS
Hans Egedes Vej 18 B
5210 Odense NV
CVR: 19874591
Hjemmeside