Blikkenslager i Nordfyn

  • Få 3 gratis tilbud fra blikkenslagere i Nordfyn
  • Udfyld onlineskemaet på under 4 minutter
  • Spar op til 25% på en fleksibel blikkenslager


Få 3 tilbud

Sådan finder vi en blikkenslager på Nordfyn til dig

3. august 2017. Prisforskellene på blikkenslagere på Nordfyn kan være store. Prisen kan ofte være helt tilfældig. Du kan møde både gode og dårlige blikkenslagere med præcis den samme timepris. Det er derfor altid en god idé at få tre blikkenslagertilbud fra forskellige blikkenslagere på Nordfyn inden du beslutter dig for, hvem du vil vælge.
Det er især, når man står over for et akut VVS-arbejde, at mange får brug for en blikkenslager, men også ved større planlagte renoveringsopgaver kan der være behov for at få hjælp fra en blikkenslager. Uanset hvilken form for blikkenslagerarbejde du har brug for, så kan det betale sig først at få tre tilbud på opgaven.
Når du har modtaget tilbuddene på din opgave, er beslutningen op til dig. Du kan vælge at benytte et af de tilbud du har modtaget, du kan også lade være. Beslutningen er som sagt helt op til dig. Rutinerede fagfolk står klar til at løse din blikkenslageropgave på Nordfyn allerede i dag.

Kobberlegeringer (armaturer, fittings og ventiler)

I brugsvandsinstallationer anvendes en række vandmålere, afspærrings- og reguleringsventiler, fordelerrør og blandingsbatterier. Disse fremstilles hovedsageligt af kobberlegeringerne almindelig messing, afzinkningsbestandig messing og rødgods.
Kobberlegeringer har traditionelt været anvendt til brugsvand og erfaringer gennem mange år viser, at de generelt har god korrosionsbestandighed. Imidlertid ses i dag situationer, hvor kobberlegeringer ikke har den ønskede levetid, og hvor korrosion og metalafgivelse giver gener.
Derfor må det anbefales at anvende emner med stor godstykkelse. Korrosionsforløbet er stærkt afhængig af det valgte rørmateriale, vandkvaliteten, den anvendte kobberlegering og systemets udformning.

Indtast din opgave på under 5 minutter

Dygtige blikkenslagere på Nordfyn kommer hele vejen rundt i kommunen:
  • Guldbjerg
  • Klintebjerg
  • Otterup
  • Bogense
  • Hårslev

Få 3 tilbud


Eksempler på blikkenslager i 5210 Nordfyn
VVS-Installatør Freddy Hansen
Villestoftemarken 24
5210 Odense NV
CVR: 29367205
Hjemmeside
J. Beese VVS og Blik A/S
Thulevej 13, Tarup
5210 Odense NV
CVR: 17783696
Hjemmeside
Centrum VVS ApS
Sandvadvej 2
5210 Odense NV
CVR: 27641822
Hjemmeside