Blikkenslager i Nivå

  • Få 3 gratis tilbud fra blikkenslagere i Nivå
  • Udfyld online formularen på under 5 minutter
  • Spar op til 20% på en effektiv blikkenslager


Få 3 tilbud

Vælg den helt rigtige blikkenslager service i Nivå

3. august 2017. Modtag 3 attraktive tilbud fra blikkenslagere i eller i nærheden af Nivå, der gerne vil påtage sig din opgave. Blikkenslagerne konkurrerer ikke udelukkende på pris men desuden på, om firmaerne har ledig kapacitet når det passer dig, beliggenhed, ratings osv.
3vvstilbud.dk sætter service i højsæde ved alle blikkenslageropgaver i Nivå. Vores samarbejdspartnere kommer gerne ud og besigtiger opgaven, hvor I snakker om hvordan problemet kan løses, og I kan få et indblik i, hvem vi samarbejder med. Derefter vil de hurtig sende et skriftlig tilbud.
Hvis du indtaster din blikkenslageropgave i skemaet, så påtager vi os at matche din sag med de relevante blikkenslagere i Nivå, vi har i vores system. I løbet af et par dage modtager du 3 henvendelser fra blikkenslagere fra Nivå og omegn, der gerne vil byde på din blikkenslageropgave.

Badeværelser og kørestolsbrugere

Om muligt bør badeværelser udføres så store som krævet i Bygningsreglementet - eller større. Det sidste gælder ikke mindst hensynet til kørestolsbrugere, der pladsmæssigt stiller store krav til badeværelset. Ved renovering af ældre beboelsesbygninger kan bestående vægge som bræddeskillevægge, bindingsværksvægge eller slaggepladevægge i nogle tilfælde bibeholdes.
Eksemplerne omfatter ikke retningslinier til at udføre dette. Eksemplerne indeholder heller ikke retningslinier for placering af vaskemaskine. Hvis der ønskes vaskemaskine i badeværelset, bør der planlægges efter dette. De viste badeværelser i anvisningen har mål og indretning, som det i praksis kan være nødvendigt at afvige fra.
Men de opstillede krav til fugt- og vandtæthed skal altid fastholdes. Hvis der foretages ændringer i forhold til eksemplerne, skal ændringerne gennemtegnes, og der skal foretages projektgranskning.

Sammenlign lokale priser i Nivå

Blikkenslagere i Nivå håndterer dagligt mange forskellige typer af opgaver f.eks. disse.
  • Montering af varmevekslere
  • Service af naturgasanlæg
  • Tagrender
  • Udskiftning af håndvaske
  • Vandanlæg

Få 3 tilbud


Eksempler på blikkenslager i 2990 Nivå
Nivå VVS Teknik ApS
Niverødvej 18
2990 Nivå
CVR: 28130376
Hjemmeside
NIVÅ VVS ApS
Valdemarsvej 9
2990 Nivå
CVR: 86558319
Hjemmeside
LB ventilation
Islandshøjparken 51
2990 Nivå
CVR: 30645685
Hjemmeside