Blikkenslager Nørresundby

  • Få gratis 2-3 tilbud fra blikkenslagere i Nørresundby
  • Udfyld skemaet online på bare seks minutter
  • Spar op til 28% på en kvalitetssikret blikkenslager

Få 3 Blikkenslager tilbud

Blikkenslager Nørresundby ➡ Få 3 stærke VVS tilbud

19. juli 2018. Vores tilknyttede blikkenslagere i Nørresundby er alle professionelle og seriøse håndværkere, som alle går meget op i deres håndværk. Det betyder, at de lægger vægt på at levere det bedste resultat hver eneste gang. Det kræver stor viden. Derfor bruges kun certificerede blikkenslagere.
Det betyder, at alle i vores tilknyttede blikkenslagere ved mest muligt om, hvordan man skal udføre blikkenslager servicen korrekt. Samtidig lægges der vægt på at alle bliver sat ind i udviklingen inden for nye produkter og værktøjer. Derfor er alle vore blikkenslagere Nørresundby fagfolk hele tiden opdaterede.
Vores blikkenslagere i Nørresundby tilbyder at løse en lang række opgaver inden for blikkenslagerfaget - for både for private og erhvervskunder. Blikkenslagere er derfor vant til både meget store projekter, men også de mindre, som det alligevel kan være rart at få en professionel blikkenslager til at udføre.

Kontrol at husets skotrender

Det kan afsløre mange begyndende skader i tide, hvis man jævnligt kontrollerer sine skotrender. Man kan ikke gøre så meget for at vedligeholde inddækninger og skotrender. Dog skal man være opmærksom på at beskytte metalplade mod kontakt med mørtel.
Metalplade kan fx isoleres fra mørtel med murpap eller strygning med koldtflydende asfalt. Uden denne beskyttelse kan især zink tæres meget hurtigt. Det er vigtigt, at inddækninger og skotrender holdes fri for snavs, der hurtigt formulder og skaber fine vækstbetingelser for mos i store totter, der nemt kan spærre for tagets afvanding.
Fugle slæber pinde og smågrene med sig, som de taber. De kiler sig fast på uheldige steder og straks er der våde visne blade og andet skidt, som klynger sig til pindene. På kort tid kan der opstå forhindringer på taget, som fører til vandskader i huset.

Spar nemt op til 25% på opgaven

I Nørresundby tilbyder lokale blikkenslagere at løse f.eks. disse opgaver:
  • Eftersyn af radiatorer
  • Gasservice
  • Installation af opvaskemaskine
  • Service af træpillefyr
  • Udskiftning af varmvandsbeholdere

Få 3 Blikkenslager tilbud


Eksempler på blikkenslager i 9400 Nørresundby

Vase VVS
Lindholmsvej 132
9400 Nørresundby
CVR: 21140440
Hjemmeside
Bo-Vent Entreprise A/S
Bouet Møllevej 15
9400 Nørresundby
CVR: 29226288
Hjemmeside
Nørresundby VVS Entreprise ApS
Hjørringvej 184
9400 Nørresundby
CVR: 30595130
Hjemmeside