Blikkenslager Nørrebro

  • Indhent 3 gratis tilbud på blikkenslagere i Nørrebro
  • Udfyld formularen online på kun 2 min.
  • Spar hutigt 33% på en faglærd blikkenslager

Få 3 Blikkenslager tilbud

Blikkenslager Nørrebro ➡ Modtag 3 VVS-arbejde tilbud

9. juli 2018. Uanset hvilken blikkenslageropgave du skal have løst, kan vi hjælpe dig med at få etableret den helt rigtige kontakt til erfarne blikkenslagere på Nørrebro. Udfyld skemaet online på 3 minutter. Det er vigtigt, når du indsender din opgave, at du har beskrevet den så godt som muligt - så får du de bedste tilbud.
Vi gennemgår alle opgaver, der bliver indsendt via denne side. Når din opgave er gennemgået, bliver den sendt ud til de blikkenslagervirksomheder på Nørrebro, som egner sig bedst til netop din type opgave. De får udleveret dine kontaktoplysninger og kontakter dig hurtigst muligt.
Nå vi har gennemgået din opgave og den er sendt ud til de bedst matchende fagfolk, vil der blive taget kontakt til dig med et gratis og uforpligtende blikkenslagertilbud. Hvis din opgave er interessant, kan du modtage op til 3 uforpligtende blikkenslager Nørrebro tilbud.

Udførelse af gulv og vægge i vådzoner

Gulv og vægge i vådzoner skal kunne modstå høj vanddampkoncentration og mekanisk belastning. Gulv og vægge skal også kunne holde til at blive rengjort med rindende vand fra håndbruseren. I vådzonen skal gulvet have tilstrækkeligt fald til gulvafløbet.
Dette er også hensigtsmæssigt for gulvet i resten af badeværelset, men gulvet kan godt være vandret. Gulvet må aldrig have bagfald. I de tilfælde, hvor det opretstående badekar er hævet over gulvet af den øvrige del af badeværelset, kan gulvet således være vandret.
Vand, der falder uden for brusepladsen afledes her til et afløb under håndvasken. I forbindelse med vandtætningen af badeværelset, skal der vælges materialer inden for samme vandtætningssystem. Det sikrer, at de forskellige materialer er forenelige. Et vandtætningssystem kan dog godt bestå af produkter fra forskellige leverandører og forskellige fabrikater.

En alsidig blikkenslager

Her er nogle eksempler på arbejdsområder for dygtige blikkenslagere på Nørrebro:
  • Afdækning af karnapper
  • Almindelig VVS-vedligeholdelse
  • Eftersyn af radiatorer
  • Fugeopgaver i badeværelser
  • Kobber/zink

Få 3 Blikkenslager tilbud


Eksempler på blikkenslager i 2200 Nørrebro

​Erik Larsen & Co. ApS
Nørrebrogade 60
2200 København N
CVR: 59101013
Hjemmeside
H. Chr. Nielsen & Co. A/S
Fælledvej 16
2200 København N
CVR: 15134585
Hjemmeside
Chabert VVS A/S
Baldersgade 8
2200 København N
CVR: 19423530
Hjemmeside