Blikkenslager i Næstved

  • Få gratis 3 tilbud fra blikkenslagere i Næstved
  • Udfyld online formularen på under 6 minutter
  • Spar op til 20% på en certificeret blikkenslager

Få 3 Blikkenslager tilbud

Sådan får du gratis 3 tilbud i Næstved

23. november 2017. Få 3 tilbud på en billig blikkenslager i Næstved - gratis og uforpligtende. Udfyld skemaet online på 4 minutter og beskriv din opgave til blikkenslagerne. Herefter modtager du inden for 46 timer tre skarpe tilbud fra lokale blikkenslagere i Næstved, der gerne vil hjælpe dig med blikkenslagerarbejde.
På denne måde kan du spare op til 37% på regningen i forhold til, hvis du selv skulle indhente tilbud hos forskellige tilfældige blikkenslagere i Næstved. Vores netværk af professionelle blikkenslagere tilbyder seriøs og omhyggelig blikkenslager service, der er fleksibel i forhold til den enkelte kundes ønsker og behov.
Alsidighedens styrke: Fra stor og tidskrevende til lille og speciel eller fra tunge og kapacitetskrevende blikkenslager-opgaver til de små finurligheder. Traditionelle og utraditionelle blikkenslageropgaver løses for professionelle som private boligejere, for virksomheder og institutioner i Næstved.

Drikkevandsdirektivet skal overholdes

Drikkevandsdirektivet skal selvfølgelig overholdes. Af særlig betydning for hindring af korrosion i kobberrør er at værdierne overholdes. Hvis kobber og varmforzinket stål anvendes i samme ledningssystem, skal kobberet altid placeres efter det varmforzinkede stål, set i strømningsretningen.
Selv om det varmforzinkede stål er placeret før kobberrørene, skal det sikres, at kobberioner ikke kan komme ud i de varmforzinkede stålrør, Dette forhindres ved at indsætte ionfælder mellem det varmforzinkede stålrør og kobberrørene. Ionfælder kan udføres i PEX-rør eller i rustfrit stålrør.
Til vandrette afgreninger er et L-bukket rør mest velegnet, men et lige afstandsstykke kan også anvendes. Afstandsstykkernes længde skal være ca. 15 gange rørets udvendige diameter. Af hensyn til turbulenskorrosion bør vandhastigheden i kobberrør ikke overskride værdierne.

Spar nemt op til 25% på en blikkenslager i Næstved

Vores netværk af erfarne blikkenslagere dækker hele Næstved kommune:
  • Menstrup
  • Glumsø
  • Herlufmagle
  • Toksværd
  • Mogenstrup

Få 3 Blikkenslager tilbud


Eksempler på blikkenslager i 4700 Næstved
Aut. VVS-Installatør V. Jørgensen A/S
Marskvej 13
4700 Næstved
CVR: 32286178
Hjemmeside
Dahl's VVS og Ventilation A/S
Rampen 1
4700 Næstved
CVR: 11513034
Hjemmeside
Aksel Jensen og Søn ApS
Maglemølle 90
4700 Næstved
CVR: 58425710
Hjemmeside