Blikkenslager Munkebo

  • Bestil gratis 3 tilbud fra blikkenslagere i Munkebo
  • Udfyld onlineformularen på bare 4 min.
  • Spar nemt 22% på en solid blikkenslager

Få 3 Blikkenslager tilbud

Blikkenslager Munkebo ➔ VVS-arbejde ➔ 3 gratis tilbud

10. juli 2018. Vi indhenter gratis 3 blikkenslagertilbud til dig fra dygtige og billige blikkenslagere i Munkebo. Normalt ringer man kun til en blikkenslager, hvis det er virkelig nødvendigt. For blikkenslagere i Munkebo koster kassen! Sådan var det tidligere men det er overhovedet ikke tilfældet i dag.
Konkurrencen i blikkenslagerbranchen er øget betragteligt, fordi internettet har gjort det nemmere at indhente tilbud og sammenligne priser på blikkenslager-arbejde. Ved at benytte 3vvstilbud.dk får du mulighed for at modtage 3 sammenlignelige tilbud fra blikkenslager Munkebo firmaer - gratis og uforpligtende.
Godt håndværk handler om kvalitet, sikkerhed og pris. Vores partnere har masser af erfaring og rutine med både større og mindre VVS-arbejder. Du kan derfor trygt læne dig tilbage og benytte vores gratis service. Med 3 tilbud i i din indbakke, er det helt op til dig, at vælge det blikkenslagertilbud, du synes bedst om.

Elektrolyseanlæg i varmtvandsbeholdere

Ved katodisk beskyttelse med elektrolyseanlæg monteres en anode af aluminium i beholderen, og der påtrykkes en jævnspænding, hvorved man tilstræber, at vandet f.eks. ved stålrør får et aluminiumsindhold på ca. 0,2 mg/liter.
Ved elektrolyse opnår man en effektiv katodisk beskyttelse af metalbeholderen og de efterfølgende stål- eller kobberrør. Der dannes nemlig en tynd hinde bestående af aluminiumhydroxid på indersiden af både beholder og rør. Selve dimensioneringen af elektrolyseanlægget bør normalt overlades til leverandøren af anlægget.
For at sikre en god beskyttelse, bør nedennævnte regler for varmtvandsinstallationen overholdes. Varmtvandsbeholderen bør have en størrelse, der mindst er ca. 1/3 af det maksimale timeforbrug. Elektrolyseanlæg er normalt ikke særlig egnede til gennemstrømnings varmevekslere, der har et lille rum indhold.

Armaturer og tilbehør

For at en vandinstallation kan virke optimalt både brugs- og sikkerhedsmæssigt, er det nødvendigt at anbringe forskellige armaturer på ledningsnettet. Brugen af armaturerne er omtalt i Norm for Vandinstallatíoner, DS 439 men funktionen af dem samt de forskellige typer er ikke beskrevet. Armaturer og tilbehør kan gruppeopdeles i seks hovedgrupper:
  • Aftapningsarmaturer
  • Afspærringsarmaturer
  • Reguleringsarmaturer
  • Sikkerhedsarmaturer
  • Sikkerhedsventiler
  • Målere og visere

Få 3 Blikkenslager tilbud


Eksempler på blikkenslager i 5330 Munkebo

Dræby VVS
Stationsvej 104
5330 Munkebo
CVR: 35387323
Hjemmeside
M.S. Andersen Montage ApS
Lerhusene 18
5330 Munkebo
CVR: 28371357
Hjemmeside
Caverion
Kystvejen 100
5330 Munkebo
CVR: 10112354
Hjemmeside