Blikkenslager Mors

  • Få 3 gratis tilbud fra blikkenslagere i Mors
  • Udfyld skemaet online på mindre seks minutter
  • Spar let 30% på en solid blikkenslager

Få 3 Blikkenslager tilbud

Blikkenslager Mors. VVS-arbejde ➡ få 3 gratis tilbud

7. maj 2018. Du er kommet til det helt rette sted, hvis du søger efter en blikkenslager Mors fagmand. Her kan du nemlig - gratis og hurtigt - få op til 3 gode tilbud fra kvalitetskontrollerede blikkenslagere på Mors, som gerne vil afgive tilbud på din blikkenslageropgave.
Udfyld skemaet på mindre end 6 minutter og få tre konkurrencedygtige tilbud fra blikkenslagerfirmaer på Mors. Du beslutter selv, hvilket af de modtagne blikkenslagertilbud du vil gøre brug af. Er der ikke nogen af tilbuddene, som passer dig, siger du blot nej tak til alle tre tilbud.
Det er som tidligere nævnt gratis og hurtigt så derfor kan det næsten ikke blive lettere. Blikkenslagerne på Mors er i konkurrence om din blikkenslageropgave og på den måde er du sikret, at du får tilsendt nogle meget attraktive tilbud. Du kan spare ca. 24 pct ved at bruge vores gratis tjeneste.

Udskiftning af cirkulationspumpen

Oplys vvs-forhandleren om fabrikat og typebetegnelse, så du er sikker på at få en ny cirkulationspumpe med samme ydeevne og dimensioner, passende til anlæggets rørtykkelse. Eller bedre endnu, tag den gamle cirkulationspumpe med hen i butikken.
Vigtigt: Før udskiftning at pumpen skal strømmen afbrydes til både fyr og pumpe. Skru derefter alle radiator-termostater helt op, og tøm varmeanlægget for vand. Efter at den nye cirkulationspumpe er monteret, påfyldes anlægget først vand. Derefter sluttes strømmen til fyret og pumpen.
Er der susen i rørene, kan det skyldes for stor vandhastighed. Sæt om muligt cirkulationspumpens hastighed ned, til støjen ophører. Knirke- og bankelyde kan stamme fra rør, der gnaver mod gennemføringer i loft, gulv eller vægge, Prøv at skabe større afstand ved gennemføringerne. Lyder støjen som en rislen, skyldes det, at der er luft i anlægget. Udluft systemet.

Sammenlign lokale firmaer på Mors

Vi indhenter gerne 3 gratis tilbud på blikkenslagerarbejde i hele Morsø kommune:
  • Tødsø
  • Sejerslev
  • Vilsund
  • Lødderup
  • Ørding

Få 3 Blikkenslager tilbud


Eksempler på blikkenslager i 7900 Mors

Nordmors VVS Forretning
Barkærvej 13
7900 Nykøbing M
CVR: 27826679
Hjemmeside
Blikkenslager Klaus Rughave ApS
Vesterbro 68
7900 Nykøbing M
CVR: 28865759
Hjemmeside
Jysk VVS ApS
Holmgårdsvej 9
7900 Nykøbing M
CVR: 34799784
Hjemmeside