Blikkenslager Midtjylland

  • Få 2-3 gratis tilbud på blikkenslagere i Midtjylland
  • Udfyld skemaet på under 5 minutter
  • Spar hutigt 22% på en grundig blikkenslager

Få 3 Blikkenslager tilbud

Blikkenslager Midtjylland? Få 3 gratis vvs tilbud. Spar 26%

8. juli 2018. Først udfylder du vores onlineskema i løbet af tre-fire minutter, hvori du beskriver blikkenslageropgaven. Herefter påbegynder vi arbejdet med at indhente blikkenslagertilbud blandt vores kvalificerede samarbejdspartnere i Midtjylland.
Vores netværk af godkendte blikkenslager Midtjylland firmaer sikrer, at vi altid har kvalificerede kandidater nær dig til din forespørgsel. Derfor indhenter vi naturligvis kun tilbud fra autoriserede blikkenslagere, der matcher dine personlige ønsker og kriterier.
Dette bestræber vi os på at gøre inden for 42 timer på hverdage, så du snart kan komme i gang med at vurdere den enkelte tilbudsgiver og herefter komme godt i gang med at vælge den rigtige blikkenslager i Midtjylland til din blikkenslageropgave. Spar mindst 22 procent - brug vores onlineportal nu.

Specielt for brusekabiner med pumpe

På hver tilgangsledning for koldt og varmt vand skal der være anbragt en magnetventil, der er koblet elektrisk med afløbspumpen, så magnetventilerne er lukkede, når afløbspumpen er stoppet. Tilslutning via anden armaturets vandlås skal ske på vandlåsens tilløbsside over vandspejlet og på en måde, så afløbsledningen mellem kabine og vandlås er ført op til en højde, der svarer til højeste vandstand i armaturet.
Det er en betingelse, at kabinen er placeret i umiddelbar nærhed af armaturet; normalt i samme rum. Tilslutning til selvstændig vandlås skal ske, så overstrømning af spildevand til brusekabinen ikke kan forekomme. Dette kan f.eks. sikres ved, at afløbsledningen mellem kabine og vandlås er ført op til en højde, der ligger over tilslutningen af afløbsinstallationen.

Afløbsskål til bruseniche

Ved installation og tilslutning af afløbsskål for bruseniche til sideindløb på gulvafløb skal følgende iagttages:
  • Afløbsskålen må kun monteres i forbindelse med afløb fra bruseniche, og afløbet føres til gulvafløb i samme rum
  • Afløbsrøret mellem afløbsskålen og gulvafløbet skal i hele længden lægges med fald til gulvafløbet
  • Afløbsskålen og afløbsrøret skal monteres, så de er let tilgængelige for rensning

Få 3 Blikkenslager tilbud


Eksempler på blikkenslager i 8200 Midtjylland

Hjernø A/S
Katrinebjergvej 115
8200 Århus N
CVR: 82251014
Hjemmeside
Edv. Løbner's Eftf. ApS
Nedergårdsvej 4, Skejby
8200 Århus N
CVR: 24998533
Hjemmeside
Arosblik ApS
Skovvangsvej 26
8200 Århus N
CVR: 31605903
Hjemmeside